x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 18 - 24 mai. Scorpionii petrec timp alături de persoana iubită

Horoscop săptămânal, 18 - 24 mai. Scorpionii petrec timp alături de persoana iubită

14 Mai 2020   •   12:06
Horoscop săptămânal, 18 - 24 mai. Scorpionii petrec timp alături de persoana iubită
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Înveți să îți organizezi mai bine timpul, având în vedere că vrei să duci la bun sfârșit o mulțime de lucruri până la finalul săptămânii. Muncești din greu, însă este important să îți acorzi și câte o pauză. Încearcă să nu pui prea multă presiune pe propria persoană.

Taur

Săptămâna aceasta se anunță a fi una plină de oportunități. Munca din ultima perioadă îți este în sfârșit răsplătită. Astfel, primești vești bune pe plan profesional și reușești, astfel, să scapi de stresul acumulat în ultima perioadă.

Gemeni

Începi să ai mai multă încredere în propria persoană. Astfel, începi să discuți mai deschis despre ideile pe care le ai și, în plus, găsești curajul de a încerca lucruri noi. În această săptămână îți descoperi pasiuni la care nu te-ai fi gândit în trecut.

Rac

Reiei legătura cu niște prieteni vechi pe care nu i-ai mai văzut de mult timp. Vă amintiți de toate momentele prin care ați trecut împreună și reușiți chiar să vă faceți unele planuri de călătorie. Ai parte de multă energie pozitivă.

Leu

În această săptămână te concentrezi pe tot ce înseamnă studiu. Înveți multe lucruri noi și te concentrezi pe o serie de subiecte care te interesează de mult timp, dar cărora nu ai putut să le acorzi atenție în trecut.

Fecioară

Găsești motivația necesară pentru a ieși din zona de confort. Vrei să progresezi pe plan profesional și, mai mult, vrei să reușești să-ți atingi obiectivele. Astfel, în această săptămână găsești curajul necesar pentru a face primul pas în direcția la care aspiri.

Balanță

Creativitatea te caracterizează, în această săptămână. Îți dedici toată atenția pasiunilor pe care le ai, în prima parte a săptămânii. Pe de altă parte, a doua parte a săptămânii este dedicată problemelor cu care se confruntă persoanele importante din viața ta.

Scorpion

Petreci timp alături de persoana iubită. În această săptămână ești caracterizat de romantism și te bucuri din plin de fiecare moment de intimitate. În plus, reușiți să vă cunoașteți mai bine și chiar să vă faceți planuri de viitor împreună.

Săgetător

În această săptămână înveți să muncești în echipă. Te bucuri de sprijinul persoanelor din jurul tău și ajungi să înțelegi că nu este o rușine să solicit ajutor atunci când ai nevoie. Reușești să duci la bun sfârșit tot ceea ce îți propui.

Capricorn

Nu reușești să îți controlezi emoțiile așa cum îți dorești, în această săptămână. Prin urmare, ai tendința de a reacționa impulsiv chiar și atunci când vine vorba de persoanele importante din viața ta. Încearcă să petreci puțin timp singur.

Vărsător

În această săptămână înveți să te bucuri de lucrurile simple. Astfel, încerci să te reconectezi cu propria persoană pentru a putea să-ți dai seama ce îți dorești cu adevărat de la viitor. Meditația ar putea fi o idee bună în această direcție.

Pești

Petreci timp alături de persoanele importante din viața ta. Reușești să discuți deschis despre ceea ce simți și, astfel, te conectezi la un nivel mult mai profund cu aceste persoane. În plus, reușești să rezolvi o serie de conflicte mai vechi.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanl 18-24 mai