x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 19 - 25 octombrie. Gemenii învață să vorbească despre ce simt

Horoscop săptămânal, 19 - 25 octombrie. Gemenii învață să vorbească despre ce simt

15 Oct 2020   •   10:39
Horoscop săptămânal, 19 - 25 octombrie. Gemenii învață să vorbească despre ce simt
Sursa foto: Hepta

Berbec

Vrei să faci o mulțime de lucruri, în această săptămână. Astfel, primul lucru de care trebuie să te ocupi este organizarea programului, pentru a putea avea timp de toate lucrurile pe care ți le-ai propus. De asemenea, nu este o rușine să ceri ajutorul atunci când responsabilitățile te copleșesc.

Taur

Vrei să iei o pauză de la tot ce înseamnă responsabilități generate de locul de muncă și te concentrezi mai mult pe pasiunile pe care le ai. De asemena, în această săptămână acorzi mai multă atenție relaxării: citești o carte bună sau te uiți la un serial pe care vrei să-l vezi de mult timp.

Gemeni

Această săptămână este despre întărirea conexiunii pe care o ai cu partenerul de cuplu. Astfel, începi să vorbești deschis despre tot ceea ce simți și să îți spui tare și răspicat părerile. Pe lângă timp de calitate petrecut în compania persoanei iubite, începi să te bucuri și de mai multă încredere în propria persoană.

Rac

În această săptămână vrei să înțelegi cât mai multe lucruri și, prin urmare, îți dedici mare parte din timp studiului. Aduni informații dintr-un domeniu care te interesează și încerci să le înțelegi în profunzime. Spre sfârșitul săptămânii, munca îți este în sfârșit răsplătită.

Leu

Începi să ai mai multă încredere în tine, iar acest lucru te ajută pe toate planurile. Astfel, ai parte de o săptămână grozavă, în care depui eforturi considerabile, însă reușești să duci la bun sfârșit tot ceea ce ți-ai propus. În plus, primești o veste bună pe plan financiar.

Fecioară

În această săptămână este important să îți asculți intuiția. Astfel, interacționezi cu oameni noi de la care ai de învățat destul de multe lucruri. Pe de altă parte, este indicat să analizezi mai bine fiecare aspect al vieții tale, pentru a putea lua deciziile corecte.

Balanță

Petreci timp alături de persoane important din viața ta. Fie ca este vorba de familie sau prieteni, săptămâna aceasta se dovedește a fi una extrem de pozitivă și plină de momente de relaxare. Rreușești să elimini stresul pe care l-ai acumulat în ultima perioadă.

Scorpion

Înveți să comunici eficient, iar acest lucru te ajută în relațiile cu persoanele din jurul tău. De asemenea, reușești să rezolvi o serie de conflicte mai vechi, tocmai pentru că acorzi timp interlocutorului să-și spună varianta.

Săgetător

Vrei să petreci mai mult timp cu tine. Astfel, în această săptămână te ocupi de propria persoană, de lucrurile pe care îți dorești să le faci, cât și de cele la care vrei să te gândești. Acest timp petrecut cu tine te ajută să te cunoști mai bine și să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat.

Capricorn

Vrei să treci prin experiențe noi și, de asemenea, vrei să înveți lucruri noi. În plus, petreci mai mult timp cu o persoană importantă din viața ta și reușiți să puneți la punct un plan de călătorie, cât și un plan pentru o investiție de viitor. În această săptămână, reușești să fii foarte analitic.

Vărsător

Reușești să te conectezi cu propria persoană și, astfel, începi să îți dai seama mai bine ce îți dorești de la viitor. De asemenea, găsești curajul necesar pentru a renunța la persoanele toxice din viața ta, oricât de dificil este acest lucru. Nu te lăsa descurajat.

Pești

Ai tendința să reacționezi impulsiv, iar acest lucru te împinge în tot felul de conflicte cu persoane de la locul de muncă sau chiar cu persoane importante din viața ta. Încearcă să îți acorzi momente de pauză pentru a putea să-ți pui ordine în gânduri.   

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal 19-25 octombrie