x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 21 - 27 septembrie. Fecioarele se concentrează pe viața profesională

Horoscop săptămânal, 21 - 27 septembrie. Fecioarele se concentrează pe viața profesională

17 Sep 2020   •   11:44
Horoscop săptămânal, 21 - 27 septembrie. Fecioarele se concentrează pe viața profesională
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Începi să acorzi mai multă atenție unui proiect mai vechi pe care l-ai abandonat. În această săptămână găsești curajul necesar pentru a-ți asuma riscuri și pentru a munci cu adevărat pentru visul tău. Cere ajutorul acolo unde simți că nu te descurci.

Taur

În această săptămână înveți că ai mai multă încredere în propria persoană. Astfel, reușești să fii în centrul atenției peste tot pe unde mergi și, în plus, încrederea de care dai dovadă te ajută la locul de muncă mai mult decât ți-ai fi imaginat.

Gemeni

În această săptămână acorzi mai multă atenție timpului petrecut în compania prietenilor și persoanei iubite. Astfel, te bucuri de timp de calitate alături de aceste persoane importante și simți că te relaxezi cu adevărat, chiar dacă mai trebuie să te ocupi și de o serie de responsabilități.

Rac

Petreci mai mult timp în familie, în această săptămână. În plus, înveți să îți organizezi programul în funcție de priorități și, astfel, simți că poți să duci la bun sfârșit tot ceea ce îți propui. Timpul petrecut în familie te ajută să te redescoperi.

Leu

Ai o mulțime de lucruri de făcut și ai tendința să faci totul de unul singur. În această săptămână dai dovadă de mult orgoliu care nu îți permite să ceri ajutorul atunci când ai nevoie. Cel puțin, încearcă să discuți cu o persoană în care ai încredere.

Fecioară

În această săptămână îți concentrezi atenția pe tot ce înseamnă viață profesională. Vrei să progresezi cât mai mult, iar pentru astra îți dedici mare parte din timp job-ului. Încearcă, totuși, să nu te duci la extenuare și, de asemenea, să nu fi prea dur cu propria persoană.

Balanță

Simți că poți să faci tot ceea ce îți propui. Ai multă energie pozitivă și multă încredere în propria persoană. Astfel, atragi atenția tutror celor din jur și, în plus, reușești să îi motivezi spre un obiectiv comun. Ești un adevărat lider!

Scorpion

Săptămâna aceasta se anunță a fi una extrem de productivă. Reușești să duci la bun sfârșit tot ceea ce îți propui și, în plus, reușești să îți aloci timp și pentru a-ți pune ordine în gânduri. Meditația poate ar putea fi o idee bună.

Săgetător

Optimismul este prezent cu tine pe tot parcursul săptămânii. Astfel, reușești să te bucuri de fiecare moment petrecut alături de persoanele importante din viața ta și, în plus, înveți să apreciezi mai mult lucrurile mărunte. Începi să privești viața cu alți ochi.

Capricorn

Săptămâna aceasta este despre studiu. Vrei să înveți cât mai multe lucruri și să simți că faci pași importanți spre obiectivul pe care îl ai. În plus, reușești să îți descoperi o nouă pasiune care te va învăța o mulțime de lucruri despre tine.

Vărsător

Ai parte de o săptămână plină de idei. Dai dovadă de creativitate, astfel încât nicio problemă care îți apare în cale nu este prea mare pentru tine. În plus, reușești să îți organizezi timpul astfel încât să poți acorda atenție și pasiunilor pe care le ai.

Pești

În această săptămână înveți să îți controlezi impulsurile și să analizezi cu atenție situația înainte să spui ceva. În plus, modul analitic în care ai intrat te ajută și să descoperi de unde apar problemele cu banii și cum le poți rezolva.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal 21-27 septembrie