x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 23 - 29 noiembrie. Berbecii au multă energie pozitivă și sunt adevărați lideri

Horoscop săptămânal, 23 - 29 noiembrie. Berbecii au multă energie pozitivă și sunt adevărați lideri

19 Noi 2020   •   11:36
Horoscop săptămânal, 23 - 29 noiembrie. Berbecii au multă energie pozitivă și sunt adevărați lideri
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Începi săptămâna cu multă energie pozitivă și cu dorința de a face o mulțime de lucruri. În plus, reușești să îți scoți în evidență abilitățile de lider și îi determini pe cei din jur să îți concentreze atenția asupra unui singur obiectiv. Ai parte de o săptămână productivă.

 

Taur

Nu reușești să ai încredere în persoanele din jurul tău, iar acest lucru poate aduce cu sine multă anxietate. Încearcă să îți dai seama care este cauza acestei lipse de încredere și rezolvă acea problemă. O discuție cu un membru al familiei te poate ajuta.

 

Gemeni

Vrei să faci totul singur, însă, în această săptămână, va fi nevoie să muncești în echipă mai mult decât îți imaginezi. Pe de altă parte, chiar dacă începi săptămâna cu frustrare, pe la finalul ei începi să înțelegi avantajele muncii în echipă și, astfel, o apreciezi mai mult.

 

Rac

În această săptămână încerci să îți acorzi mai multă atenție și încerci să îți îndeplinești toate dorințele. Iei o pauză de la a încerca să îi faci pe cei din jurul tău fericiți și începi să te concentrezi pe nevoile tale. Astfel, reușești să te relaxezi mai mult decât îți imaginezi.

 

Leu

Romantismul te caracterizează, în această săptămână. Îți petreci mare parte din timp în compania partenerului de cuplu și vă bucurați de fiecare moment petrecut împreună. În plus, reușiți să vă cunoașteți mai bine și descoperiți că aveți mult mai multe lucruri în comun.

 

Fecioară

Nu reușești să găsești răbdarea de care ai nevoie pentru a duce la bun sfârșit tot ceea ce îți propui. Pe de altă parte, înveți să te adaptezi din mers la toate lucrurile care apar în calea ta, iar asta te ajută să treci peste orice obstacol. Totuși, este important să îți pui ordine în gânduri.

 

Balanță

Comunicarea este punctul tău forte, în această săptămână. Reușești să discuți deschis cu persoanele care îți apar în cale și, astfel, rezolvi o serie de probleme unde exista o percepție greșită asupra lucrurilor. În plus, reușești să rezolvi niște conflicte mai vechi.

 

Scorpion

Ești mai impulsiv decât în mod normal, în această săptămână, motiv pentru care este posibil să te confrunți cu unele probleme la locul de muncă. Este recomandat să încerci să asculți mai mult și să îți acorzi mai mult timp pentru a-ți pune ordine în gânduri.

 

Săgetător

Ai multă energie pozitivă și reușești să atragi atenția asupra ta. În plus, ai multe idei care merită să fie puse în aplicare și te bucuri de sprijinul persoanelor importante din viața ta. Ai parte de o săptămână care te ajută să ai mai multă încredere în propria persoană.

 

Capricorn

Poți să faci tot ceea ce îți pui în minte. Ai motivația necesară, cât și resursele de care ai nevoie pentru a duce la bun sfârșit tot ceea ce îți propui. Totuși, este recomandat să acorzi atenție și persoanelor din viața ta. Nu totul este despre muncă.

 

Vărsător

Săptămâna aceasta este despre muncă și distracție. Reușești să îți organizezi timpul astfel încât să te poți ocupa de responsabilitățile pe care le ai, cât și pentru a petrece timp de calitate alături de persoanele importante pentru tine.

 

Pești

Săptămâna acesta este una plină de noroc. Reușești să duci la bun sfârșit tot ceea ce îți propui, fără să fie nevoie să depui prea mult efort. În plus, nicio problemă nu este prea grea pentru tine, iar inspirația este prezentă la fiecare pas.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal 23-29 noiembrie