x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 29 mai - 4 iunie 2023. Leii și Vărsătorii trebuie să ia o decizie importantă. Fecioarele coordonează un proiect

Horoscop săptămânal, 29 mai - 4 iunie 2023. Leii și Vărsătorii trebuie să ia o decizie importantă. Fecioarele coordonează un proiect

de Moira Dună    |    25 Mai 2023   •   19:00
Horoscop săptămânal, 29 mai - 4 iunie 2023. Leii și Vărsătorii trebuie să ia o decizie importantă. Fecioarele coordonează un proiect
Sursa foto: Hepta

Soarele se află în Gemeni și face careu cu Saturn în Pești. Și Marte din Leu face inconjuncție cu Saturn din Pești.

Berbec

Ești gata să zbori

Acum s-ar putea să evaluezi ce ai făcut în ultimii doi ani. Vezi progrese în unele domenii dar deplângi unele oportunități ratate, lucruri de care te-ai ferit pentru că nu ai încredere sau simțeai că momentul nu este potrivit. Acesta este un moment bun pentru a-ți planifica acțiunile viitoare.

Ești pe punctul de a face ceva care se află în afara zonei tale de confort și s-ar putea să încerci să te pregătești psihic înainte.

Taur

Resursele devin evidente și disponibile

Încet și sigur se câștigă cursa. Deși s-ar putea să simți că acum accentul este pus pe „lent”, aceasta este o zi bună pentru a privi la progresul pe care l-ai făcut. Aceasta ar putea fi o călătorie pentru a plăti datorii, pentru a construi ceva sau pentru a colecta proviziile necesare pentru a-ți menține familia în siguranță.

Încerci să stabilești o întâlnire în familie pentru a vă pune de acord cu ceva dar este dificil. Fiecare are propria părere despre cum ar trebui să fie viitorul. Unii ar putea fi foarte optimiști iar alții mult mai pesimiști decât ți-ai imaginat. 

Gemeni

Ai o imagine clară

Deoarece ziua ta de naștere este aproape, s-ar putea să te uiți la ultimul an și să vezi cât de mult ai avansat. Ar putea exista zone în care ai un motiv pentru a sărbători, dar există încă câteva lacune și multe lucruri pe care vrei să le facei, să explorezi și să experimentezi. Acesta este un moment bun pentru a te concentra asupra obiectivelor tale pentru următoarea lună și an.

Unele comunicări legate de carieră ar putea fi întârziate sau ceea ce primești nu are niciun sens. Este posibil ca din cauza jargonului, a abrevierilor sau a formulării unei propoziții să nu reușiți să înțelegi. Va trebui să obții niște clarificări cu privire la acest lucru înainte de a merge mai departe.

Rac

Lucrurile se îmbunătățesc treptat

Vrei să-ți perfecționezi intuiția în lucruri practice. Poți să participi la un atelier sau un curs, ori studiezi pe cont propriu folosind cărți și videoclipuri.

Poți obține ceva la un preț mai bun. Poate că nu îți place să te tocmești dar cealaltă persoană se așteaptă să sugerezi ce vrei să plătești. Dacă achiziționezi produse scumpe asigură-te că ești pregătit să negociezi. Chiar și lucrurile mici ar putea avea reducere.

Leu

Ești gata să începi ceva nou.

S-ar putea să existe unele lucruri pe care vrei să le schimbi. Aceasta ar putea fi ziua în care soliciți o funcție în comunitatea locală. Poate faci o activitate de caritate prin intermediul unei organizații locale. Vrei să-ți faci orașul un loc mai bun.

O oportunitate se află în fața ta dar este în afara zonei de confort. Acest lucru ar putea implica o afacere cu cineva care dispune de cifre financiare mai mari decât te așteptai. Este, de asemenea, posibil ca cineva să îți ceară să îți iei un angajament care depășește ceea ce ai anticipat.

Fecioară

Este timpul să fii la conducere

Ai putea fi votat pentru un rol de conducere, indiferent dacă îți place sau nu. Cineva te recomandă să conduci un proiect, o organizație sau o echipă. Nu este momentul să stai în umbră. Vezi ce trebuie făcut, așa că ai putea la fel de bine să preiei controlul.

Ai multă energie acum, dar dacă o consumi doar pentru alții fără a primi nimic în schimb, ai putea fi în curând epuizată. Cauți puțin echilibru și ceri la rândul tău ajutor, considerație sau resurse.

Balanță

Ești liber să te plimbi

S-ar putea să te simți ca o pasăre care vrea să-și întindă aripile dar este închisă într-o cușcă. Ar putea fi vorba despre obligații de  muncă ori de familie sau un sentiment că nu ai resursele pentru a face lucrurile pe care vrei să le faci. Acesta este momentul să găsești un echilibru între muncă și joacă, iar acest lucru ar putea însemna să-ți ajustezi planurile, astfel încât să ai mai mult timp pentru activități plăcute.

Un prieten îți poate spune despre aventurile pe care le plănuiește. S-ar putea să-ți vorbească despre o croazieră în Alaska pe care o va face sau despre planurile de drumeții în Marele Canion. În loc să te simți exclus, gândește-te cum te poți alătura în aventurile lor. Universul te arata cum să ieși din cușcă și să zbori.

Scorpion

Nu îți stă nimic în cale

Ai putea să simți că rentabilitatea investițiilor tale a fost slabă și vrei să acționezi mai rapid. Dar acest lucru, desigur, vine cu un anumit risc, așa că este timpul să câmntărești între securitate versus rentabilitate. Acest lucru ar putea dura mai mult de o zi pentru a-ți aduce un răspuns, dar este un moment bun pentru a începe.

Ai ocazia să asumi un rol de lider dar este în afara zonei tale de confort. Acest lucru ar putea însemna că proiectul este foarte mare sau de obicei nu gestionezi lucrul cu oamenii. Dar există șanse mari să te descurci cu brio. Ia în considerare să-ți intensifici eforturile atunci când te afli la conducere. 

Săgetător

O conexiune ar putea deveni serioasă

Ai discuții cu partenerul tău. Veți lua în considerare să vă mutați împreună ori măcar să anunțați oficial că sunteți împreună. Dacă ești în căutarea dragostei, s-ar putea să găsești acum pe cineva care caută o relație pe termen lung și este dispus să te cunoască cu adevărat.

Vrei să pleci îmtr-o călătoriedar îți dai seama că pașaportul tău expiră. Ori ai mile de zbor și ești pe cale să le pierzi dacă nu le folosești. Fii pregătit să întâmpini unele dificultăți. 

Capricorn

Abordezi lucrurile direct

Vrrei să faci curățenie în casă pentru a o face mai plăcută și mai confortabilă. Este posibil să ai musafiri, poate un socru care este foarte pretențios. 

Ai putea da peste un nou tip de investiție pe care vrei să o explorezi și există o cantitate considerabilă de informații de parcurs. S-ar putea să simți că ai senzația că te-ai implica în mai mult decît poți duce dar dacă iei lucrurile mai încet vei înțelege tot ce ai nevoie să știi și ai putea obține o potențială sursă de venituri pasive. 

Vărsător

Ești admirat

Simți că este timpul să faci niște planuri serioase cu partenerul tău. Ați putea să vă întâlniți cu familia celuilalt sau să discutați despre cumpărarea unei proprietăți împreună. Este posibil ca partenerul tău să se gândească să-și ia un loc de muncă în cealaltă parte a țării. Trebuie să decizi dacă ești dispus să faci schimbări radicale.

Cercetezi un posibil parteneriat. Aceasta ar putea fi o conexiune romantică sau o prietenie. Este un moment foarte bun pentru a cerceta cum să vă împărțiți responsabilitățile și pentru a discuta deschis despre viitorul vostru. 

Pești

Schimbi direcțiile

Cineva din familie are nevoie de ajutorul tău. Este posibil să aibă nevoie de sfaturi sau de un umăr pe care să plângă sau de bani. Această persoană nu-ți cere prea des favoruri. Poți întări relația fiind deschis la cererea sa. 

Citești ceva ori privești la un videoclip care te determină brusc să schimba o rutină. Acest lucru ar putea însemna că te ajută să treci peste unele probleme dificile. 

 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal