x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 30 noiembrie - 6 decembrie. Săptămâna aceasta este despre pasiuni și despre timp petrecut în compania persoanei iubite

Horoscop săptămânal, 30 noiembrie - 6 decembrie. Săptămâna aceasta este despre pasiuni și despre timp petrecut în compania persoanei iubite

29 Noi 2020   •   12:17
Horoscop săptămânal, 30 noiembrie - 6 decembrie. Săptămâna aceasta este despre pasiuni și despre timp petrecut în compania persoanei iubite
Sursa foto: Hepta

Berbec

Ai multă energie și ești gata să încerci o mulțime de lucruri noi care să îți permită să crești pe toate planurile. Găsești curajul necesar să îți asumi riscuri și, în plus, începi să ai mai multă încredere în tine. Te bucuri și de susținerea persoanelor din jurul tău. Ai parte de o săptămână productivă.

Taur

Ai o mulțime de lucruri de făcut, însă îți începi săptămâna într-o notă relaxată. Încerci să îți pui ordine în gânduri și să îți faci o listă de priorități care te va ajuta în planurile pe care le ai de-a lungul săptămânii. Înveți să-ți împarți energia astfel încât să-ți ajungă pentru tot ce ai de făcut.

Gemeni

Ai multe idei și, în sfârșit, găsești curajul necesar pentru a vorbi deschis despre el. Înveți să ai mai multă încredere în propria judecată, iar acest lucru te ajută pe toate planurile. La locul de muncă ideile îți sunt apreciate, iar în viața personală reușești să faci pași importanți în direcția pe care ți-o dorești.

Rac

Este important să îți păstrezi calmul. La începutul săptămânii ești destul de tensionat. Nu reușești să îți dai seama ce îți dorești, iar acest lucru aduce cu sine multă frustrare. Este recomandat să stai departe de interacțiuni și, prin urmare, să petreci mai mult timp în compania propriei persoane.

Leu

Vrei să înveți cât mai multe lucruri noi. Astfe, în această săptămână, te concentrezi pe tot ce înseamnă studiu. Îți dorești să crești pe plan profesional, astfel încât la începutul săptămânii îți îndrepți atenția în această direcție. În cea de-a doua parte a săptămânii începi să îți îndrepți privirea spre pasiunile pe care le ai.

Fecioară

Îți dai seama ce îți dorești să faci, așa că acționezi în acea direcție. În această săptămână, găsești energia de care ai nevoie pentru a face tot ceea ce îți dorești și, în plus, începi să ai mai multă încredere în tine. Spre finalul săptămânii te bucuri de reușite și de relaxare.

Balanță

Va fi nevoie să faci un compromis, în această săptămână. Orgoliul ți-a dat bătăi de cap în ultima perioadă, așa că acum este momentul ideal să renunți la el. Încearcă să privești lucrurile dintr-o perspectivă nou, pentru a putea să vezi imaginea de ansamblu.

Scorpion

Ai parte de o săptămână care îți va aduce bătăi de cap, cel puțin în prima partea. Îți apar tot felul de probleme în cale și, în plus, ai tendința să îți asumi mai multe responsabilități decât este necesar. Încearcă să îți calculezi cu mai multă atenție timpul pe care îl ai la dispoziție.

Săgetător

În această săptămână încerci să petreci cât mai mult timp cu persoanele importante din viața ta. Astfel, reușești să îți organizezi timpul astfel încât să mai scazi din timpul alocat muncii și să mai crești timpul alocat acestor persoane din viața ta. Te simți împlinit.

Capricorn

Problemele cu banii nu vor să îți dea pace. Te-ai confruntat cu o mulțime de probleme în ultima vreme, iar probleme financiare care au apărut adaugă și mai mult stres, în această săptămână. Este important să începi să te gândești la niște economii.

Vărsător

Vrei să ajuți cât mai multe persoane, iar această dorință apare de la începutul săptămânii. Voluntariatul începe să îți pară o idee din ce în ce mai bună. Această nouă activitate pe care o începi te ajută să fii mai mulțumit cu propria persoană și chiar începi să ai mai multă încredere în tine.

Pești

Săptămâna aceasta este despre pasiuni și despre timp petrecut în compania persoanei iubite. Reușești să te relaxezi, iar acest mod în care alegi să îți petreci timpul liber îți oferă creativitatea necesară pentru a rezolva problemele care apar la locul de muncă.

×