x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 7 - 13 decembrie. Racii au multă energie pozitivă

Horoscop săptămânal, 7 - 13 decembrie. Racii au multă energie pozitivă

07 Dec 2020   •   12:10
Horoscop săptămânal, 7 - 13 decembrie. Racii au multă energie pozitivă
Sursa foto: Hepta

Berbec

Săptămâna începe într-o notă lentă. Nu reușești să te concentrezi pe lucrurile pe care le ai de făcut, iar asta poate aduce frustrare. Este recomandat să îți acorzi câteva momente pentru a-ți pune ordine în gânduri. Spre finalul săptămânii începi să aduni energia necesară.

Taur

Intri în contact cu persoane noi cu care descoperi că ai multe lucruri în comun și de la care primești informații valoroase. Înveți să comunici eficient, iar acest lucru te ajută pe toate planurile. La finalul săptămânii, primești o veste bună de la locul de muncă.

Gemeni

Te confrunți cu unele probleme cu banii, la începutul săptămânii. Pe de altă parte, începi să îți dai seama care sunt acele cheltuieli deloc necesare, dar pe care ai continuat să le faci în ultima vreme. Astfel, spre finalul săptămânii, înveți să faci economiile de care ai nevoie.

Rac

Săptămâna începe cu multă energie pozitivă. Muncești mult și îți îndrepți eforturile spre un obiectiv pe care îl ai de mult timp, pe plan profesional. Ai parte de o săptămână cu adevărat productivă, care te ajută să faci progrese importante.

Leu

Instinctul este prezent cu tine pe tot parcursul săptămânii, de aceea este important să îl asculți. Astfel, reușești să îți dai seama care sunt pașii corecți pe care trebuie să-i faci. În plus, ți se deschid tot felul de noi uși cu oportunități la care speri de mult timp.

Fecioară

Săptămâna aceasta este despre studiu. Vrei să înveți cât mai multe lucruri, care te vor ajuta în viitor. În plus, îți descoperi o nouă pasiune care te va ajuta să crești pe plan profesional mai mult decât ți-ai imagina la prima vedere.

Balanță

Reușești să îți organizezi programul, astfel încât să poți să duci la bun sfârșit tot ceea ce ți-ai propus și, de asemenea, să poți petrece timp și în compania persoanelor importante din viața ta. Săptămâna aceasta este una plină de energie pozitivă.

Scorpion

Se întâmplă o mulțime de lucruri în jurul tău și simți că nu le poți face față. Este important să ceri ajutorul atunci când vezi că nu îți ajunge timpul pentru a duce la bun sfârșit tot ce ți-ai propus. Sfârșitul săptămânii te găsește extenuat.

Săgetător

În această săptămână, acorzi mai multă atenție relaxării. Vrei să iei o pauză de la tot ce înseamnă responsabilități și să dedici mai mult timp relaxării și redescoperirii. Meditația ar putea fi o idee bună, în acest context.

Capricorn

Săptămâna aceasta este despre lucruri noi. Te-ai săturat de rutină, așa că, în această săptămână, găsești curajul necesar pentru a încerca o serie de activități noi. De asemenea, aceste activități te ajută să descoperi lucruri noi despre tine.

Vărsător

Ai muncit mult în ultima perioadă, iar acum a venit momentul să te bucuri de reușite. În plus, reușești să iei o pauză de la tot ce înseamnă muncă și să acorzi mai multă atenție persoanelor speciale din viața ta. Săptămâna aceasta se anunță a fi una cu adevărat reușită.

Pești

Săptămâna aceasta este despre romantism, timp petrecut în compania persoanei iubite și timp dedicat pasiunilor pe care le ai. Ai multă energie pozitivă și reușești să o transmiți persoanelor cu care interacționezi. Reușești să te dezvolți pe plan personal.

×