x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 7 - 13 septembrie. Balanțele muncesc mai mult decât în mod normal

Horoscop săptămânal, 7 - 13 septembrie. Balanțele muncesc mai mult decât în mod normal

03 Sep 2020   •   11:28
Horoscop săptămânal, 7 - 13 septembrie. Balanțele muncesc mai mult decât în mod normal
Sursa foto: Hepta

Berbec

În această săptămână îți dorești să creezi cât mai multe amintiri. Astfel, găsești curajul necesar pentru a încerca lucruri noi și, în plus, reușești să îi motivezi și pe cei din jurul tău. Spre sfârșitul săptămânii îți îndrepți mai mult atenția către responsabilitățile pe care le ai.

Taur

Nu reușești să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat de la viitor. De aceea, în această săptămână este recomandat să încerci să petreci cât mai mult timp singur pentru a putea să îți pui gândurile în ordine. Este important să ai mai multă încredere în tine.

Gemeni

Săptămâna aceasta este despre studiu. Vrei să înveți cât mai multe lucruri noi și chiar descoperi o pasiune nouă, la care nu te-ai fi gândit niciodată în trecut. Activitățile pe care le faci în acceastă săptămână te ajută să te cunoști mai bine.

Rac

Săptămâna aceasta este dedicată romantismului. Petreci mult timp în compania partenerului de cuplu și vă bucurați de fiecare moment de intimitate petrecut împreună. În plus, chiar reușiți să vă faceți o serie de planuri de viitor împreună.

Leu

Înveți să îți organizezi mai bine timpul, astfel încât să poți să te ocupi mai mult de pasiunile pe care le ai. Prin urmare, în această săptămână reușești să duci la bun sfârșit tot ceea ce îți propui și chiar reușești să ai timp și pentru relaxare.

Fecioară

Nu reușești să îți gestionezi așa cum ți-ai dori emoțiile și, prin urmare, este posibil să reacționezi impulsiv. Încearcă să discuști cu cineva în care ai încredere despre problemele cu care te confrunți. Spre sfâșitul săptămânii îți regăsești echilibrul.

Balanță

Te gândești din ce în ce mai mult la aspirațiile cu care ai plecat la drum și îți analizezi cu atenție parcursul profesional pe care l-ai avut. Încearcă, totuși, să nu fi prea dur cu propria persoană. Muncești mai mult decât în mod normal, în această săptămână.

Scorpion

Săptămâna aceasta este despre timp petrecut în compania persoanelor importante din viața ta. Astfel, începi să acorzi mai multă atenție timpului petrecut alături de familie și îți organizezi programul în funcție de acesta. Ai parte de o săptămână relaxantă.

Săgetător

Este posibil să intri într-un conflict cu o persoană importantă din viața ta. Încearcă să renunți la orgoliu, iar lucrurile se vor rezolva mai repede decât îți imaginezi. În plus, în această săptămână înveți că este important să asculți și părerile persoanelor importante din viața ta.

Capricorn

Începi să te gândești mai mult la viitor, iar acest lucru îți aduce în atenție și o serie de probleme financiare pe care le ai. Astfel, îți faci un plan de economii care să te ajute să-ți îndeplinești visul. Nu te lăsa descurajat de eventualele piedici care îți apar în cale.

Vărsător

Petreci timp alături de prieteni și chiar vă bucurați de o serie de activități împreună. În plus, vă faceți planuri de călătorie pentru următoarea perioadă. Simți nevoia să scapi de rutină, iar aceste discuții îți arată că relaxarea nu este departe.

Pești

Vrei să te cunoști mai bine și, în plus, să ajungi la un echilibru interior pe care ți-l dorești de mult. Astfel, în această săptămână încerci să petreci cât mai mult timp singur pentru a putea să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat de la viitor.

×
Subiecte în articol: horoscop 7-13 septembrie