x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop Septembrie 2020: Cum influentează Luna Plină în Pești fiecare zodie

Horoscop Septembrie 2020: Cum influentează Luna Plină în Pești fiecare zodie

04 Sep 2020   •   11:02
Horoscop Septembrie 2020: Cum influentează Luna Plină în Pești fiecare zodie
Sursa foto: pixabay.com

La 1 septembrie 2020, Luna Plină s-a aflat în apele emoționale ale zodiei Pești. Aceasta a fost situată chiar lângă Neptun, planeta iluziei. Alături se află și Chiron în Berbec, scrie horoscope.com.

Ce rezultă din combinația apei cu focul ? Ai înțeles, abur ! Deși este  fierbinte și puternic, aburul face totul mai puțin tentant și riscul să fii ars este mai mic. Va ieși oare acest abur frustrat din urechile tale sau va fi folosit pentru a te propulsa spre o nouă acțiune ? Alegerea este a ta.

Opus acestui tranzit avem Soarele (planeta sinelui) și Mercurul (planeta comunicării) în zodia Fecioarei, aplecată spre detalii și pretențioasă, dar vindecătoare.

Aceasta îți cere să examinezi ceea ce nu este bine pus la punct în viața ta. Stelele se întreabă, ce părți din tine trebuie să fie reajustate. 

Așteaptă-te la o lună plină de energie, care îți aprinde intuiția dar și ieșirile temperamentale, te ajută să privești spre interior dar îți oferă acces și spre părțile care au fost închise, la un moment dat.  

Iată cum va afecta Luna Plină în Pești fiecare semn zodiacal

Berbec

Ești dominat de propriile tale simțuri. Această Lună Plină se află în casa a XII-a, de lângă Neptun. Este clar că vedem cum fluturele vostru social ar prefera să se ascundă în coconul lui până când va trece această energie. Deși ar putea fi calea ușoară, îți scad șansele de a-ți explora sentimentele. Pentru a te distra, ghiciește în Tarot și vezi dacă poți veni cu soluții creative la provocările emoționale.

Taur

Cu Luna Plină în Pești, în casa ta socială a XI-a, alături de Neptun, ești cu adevărat în simțurile tale. Poate că prietenii tăi s-au întâlnit fără să-ți spună. Sau poate simți că nu vibrezi alături de ei. S-ar putea să fie timpul să examinezi dacă oamenii cu care îți petreci timpul te înțeleg cu adevărat sau dacă le-ai depășit potențialul și trebuie să te extinzi spre noi orizonturi.

Gemeni

Acest tranzit îți cere să-ți folosești intuiția în carieră. Poate părea un sfat aiuristic, dar Neptun se află în casa a X-a, a carierei, și emană energie creativă. Dacă ești dispus să-ți urmezi simțurile, este posibil să atragi atenția șefului. Aceata este exact atenția de care ai nevoie pentru a avansa.

Rac

Dacă există un semn zodiacal care poate aborda o conversație creativă, filosofică, acesta este Peștii. Chiar acum, cu Luna Plină Pești și Neptun atârnând în casa a IX-a, a gândirii și înțelepciunii profunde, mantra ta va fi „de ce”. Vrei să înțelegi totul despre orice. Este o perioadă bună pentru a-ți asculta inima și a te scufunda în misterele vieții. 

Leu

Luna Plină, alături de Neptun în casa a VIII-a, vizavi de Mercur și de Soarele din casa a II-a, este timpul să-ți îndrepți bugetul. Poate să apară ceva la care nu te-ai așteptat și vei avea o imagine foarte clară a modului în care să te descurci descurci cu finanțele. Totuși, nu este nevoie să plângi pe tru că energia Fecioarei din a II-a ta casă te va ajuta să rezolvi lucrurile rapid.

Fecioara

Acest tranzit arată destul de bine pentru tine. Cu Luna Plină în Pești, așezat lângă Neptun în zona de relație, vizavi de Soare și Mercur în prima ta casă, această energie completează tot ce faci. Este o energie minunată care te ajută să elimini orice neajunsuri din relațiile tale apropiate. Contactează-ți prietenul cu care nu ai mai vorbit de ceva vreme și stabilește o întâlnire. Te bei bucura sa-l revezi.

Balanța

Sănătatea înseamnă mai mult decât să ajungi la sală în mod regulat. Te interesează bunăstarea ta spirituală și mentală. Cu Luna Plină Pești și Neptun, care îți luminează casa a VI-a, vizavi de Soare și Mercur în Fecioară, în casa a XII-a, primești un ghiont nu prea subtil pentru a începe să fii atent la mai mult decât la felul în care arăți. Cu cât te simți mai bine în interior, cu atât stralucesti mai mult din exterior.

Scorpion

În timp ce ești afară și cu prietenii, care se bucură de energia Lunii Pline, asigură-te că îți permiți să fii tu, cel adevărat. Ai tendința de a-ți arăta anumite aspecte ale personalității tale -senzual, misterios - mai mult decât altele. Ești o persoană destul de emoțională. Și odată cu Luna Plină și Neptun în Pești, iluminându-ți casa a V-a, este timpul să înflorești și să fii autentic.

Săgetător

Aceasta este o versiune pe care nu o vedem des despre tine. Luna Plină are loc în casa a IV-a, alături de Neptun, care aduce o energie destul de emoțională. Dar opusul este Soarele și Mercurul din Fecioară, ceea ce înseamnă că anumite aspecte de la locul de muncă pot declanșa aceste sentimente. Lucrezi din greu pentru a te asigura că ai lucrurile sub control și ești atent la detalii.

Capricorn

Nu ești o persoană prea emoțională. Ai tendința de a păstra lucrurile frumoase și simple și încerci să vezi latura practică. Totuși, cu Luna Plină Pești și Neptun care se refugiază în casa a III-a, a comunicării, există câteva chestiuni emoționale care trebuie abordate. Fie că este vorba de prieteni ori familie, este momentul să spui adevărul, chiar dacă te scoate în afara zonei tale de confort.

Vărsător

Luna Plină din Pești îți scoate în evidență casa a II-a, a valorii, în timp ce se află vizavi se află Soarele și Mercur, în Fecioară, orientată spre detalii, în casa ta cu banii altor persoane. Sunt șanse mari să fii risipitor dar acum este timpul să strângi cureaua. Dacă ți-ai ignorat finanțele, nu există niciun motiv să te sperii. Pur și simplu treci la treabă și remediază problemele.

Pești

Ești în plină glorie, cu Luna plină în semnul tău. Ca să nu mai vorbim de faptul că este vizavi de Soare și Mercur, în zona ta de dragoste. Dacă a existat o oarecare distanță între tine și partenerul tău, acum este momentul să elimini acest decalaj. Cu sentimentele tale profunde și romantice în plină înflorire și capacitatea de vindecare a Fecioarei, nu există nimeni care să poată rezista farmecului tău. Și sincer, cine ar vrea? Te afli în cea mai bună lumină și ești spectaculos.

×
Subiecte în articol: horoscop zodiac lună plină pesti