x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 21 septembrie 2020: Săgetătorii vor avea probleme în dragoste

Horoscop zilnic 21 septembrie 2020: Săgetătorii vor avea probleme în dragoste

20 Sep 2020   •   19:48
Horoscop zilnic 21 septembrie 2020: Săgetătorii vor avea probleme în dragoste
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

A acționa impulsiv nu este doar în regulă astăzi, ci este foarte încurajat! Vă aflați într-un loc sigur atât din punct de vedere emoțional, cât și profesional, ceea ce înseamnă că ar trebui să vă simțiți confortabil asumându-vă un risc mai mare în viața de zi cu zi. 

 

Taur

Pot să apară conflicte între tine și cineva din familie. Abilitatea ta de a face compromisuri este cu siguranță necesară astăzi. Dacă nu ești atent, acest lucru ar putea degenera și se vor spune lucruri dure, iar sentimentele ar putea rămâne rănite mult timp.

 

Gemeni

Apar probleme legate de bani și nu știți cum să le rezolvați. Încercați să găsiți o cale de mijloc pentru această situație și sfatul unui prieten te poate ajuta. 

Rac

Oboseala își face simțită prezența astăzi. Tragi ponoasele exceselor din weekend și încerci să îți revii. Ai nevoie de o baie fierbinte și de un somn bun. 

Leu

Probleme din trecut revin în atenția ta. Ai tot încercat să le eviți dar acum nu mai este posibil. Este momentul să iei o decizie și să te eliberezi de ce te apasă pe suflet. Te vei simți mai fericit odată ce te-ai confesat prietenilor.

 

Fecioară

Discuții în contradictoriu vor avea loc la locul de muncă. Vei intra într-un conflict cu un coleg sau chiar cu șeful. Fiecare are argumente puternice și nu dorește să renunțe. Ar fi mai bine dacă poți evita această întâlnire. Gândește-te la asta!

 

Balanță

Te simți nesigur pentru că partenerul tău nu are timp de tine. Vei descoperi că el este prins în probleme familiale pe care trebuie să le rezolve. După ce va termina certuri de familie, vei fi un refugiu liniștit pentru partenerul tău.

 

Scorpion

Urmează o zi cu probleme mari de comunicare. Mesajele tale nu vor fi trimise, e-mailurile vor fi ignorate și unii oameni ar putea să îți interpreteze greșit cuvintele. Este momentul în care trebuie să intervii pentru a nu apărea alte probleme. Este mult mai bine să vorbești direct cu oamenii și să explici tot ce ai nevoie și astfel totul se va rezolva. 

 

Săgetător

Apar probleme în relație. Unul dintre voi poate fi prea pragmatic, iar celălalt prea idealist. Unul pare insensibil, în timp ce celălalt pare să trăiască într-o lume de vis. Acest lucru ar putea fi o piatră de hotar în relația ta. Dacă nu găsești o cale de mijloc, poate ar trebui să gândești mai bine la relația ta.

 

Capricorn

Prietenul tău are o zi grea și s-ar putea să nu fie cea mai bună companie. De fapt, partenerul tău ar putea să vadă un apel de la tine ca o întrerupere nedorită și să fie scurt, dacă nu chiar nepoliticos. Nu trebuie să te enervezi și să aștepți să se liniștească.

 

Vărsător

S-ar putea să te simți un pic neliniștit fără să știi cu adevărat de ce. Stresul de la locul de muncă ar putea dezvălui probleme din trecut de care trebuie să te eliberezi. Încercă să afli exact ce vă amintesc aceste neliniști. 

 

Pești

Prea mulți oameni doresc să discute cu tine astăzi. Au nevoie sfaturi sau de ajutor din partea ta. Acest lucru ar putea fi măgulitor și probabil că vei dori să-i ajuți. Ia fiecare solicitare pe rând, nu fă promisiuni și încearcă să rezolvi cât poți de mult.

 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic