x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 29 septembrie. Balanțele petrec timp de calitate în famillie

Horoscop zilnic, 29 septembrie. Balanțele petrec timp de calitate în famillie

28 Sep 2020   •   14:54
Horoscop zilnic, 29 septembrie. Balanțele petrec timp de calitate în famillie
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Creativitatea te caracterizează azi. Reușești să duci la bun sfârșit tot ceea ce îți propui și, mai mult, chiar începi să acorzi atenție unui proiect mai vechi în care îți pui multe speranțe.

Taur

Ziua de azi o dedici persoanelor importante din viața ta. Astfel, încerci să-ți organizezi programul pentru a putea să petreci cât mai mult timp cu familia și prietenii.

Gemeni

Ai tendința să cheltuiești mai mult decât este necesar. Totuși, este indicat să faci o analiză a cheltuielilor pe care le ai, pentru a putea să faci economiile la care tot speri.

Rac

Nu prea vrei să comunici azi și, prin urmare, petreci mare parte din timp în compania propriei persoane. Încearcă să îți pui ordine în gânduri.

Leu

Ziua de azi este despre relaxare. Petreci timp în compania partenerului de cuplu și te bucuri de o serie de activități care te ajută să te deconectezi de cotidian.

Fecioară

Încerci să îi mulțumești pe toți cei din jurul tău, însă trebuie să înțelegi că nu poți să îi faci pe toți fericiți. Încearcă să acorzi mai multă atenție și propriilor dorințe.

Balanță

Petreci timp cu familia și reușiți să discutați despre o serie de probleme cu care v-ați confruntat în ultima vreme. În plus, discutați deschis și puneți capăt unor conflicte.

Scorpion

Ziua de azi este despre muncă și responsabilități. Ai o mulțime de lucruri de dus la bun sfârșit și simți că nu îți ajunge timpul. Cere ajutorul cuiva apropiat, atunci când simți că responsabilitățile te compleșesc.

Săgetător

Ai cheltuit mulți bani în ultima vreme, iar acest lucru a adus cu sine destul de multă neliniște. Totuși, astăzi vei primi o veste bună pe plan financiar.

Capricorn

Azi te ocupi de pasiunile pe care le ai și pe care le-ai tot ignorat în ultima vreme. Astfel, reușești să te relaxezi și, în plus, înveți lucruri noi despre tine.

Vărsător

Vrei să faci unele schimbări când vine vorba de locuință. Astfel, te gândești să faci unele redecorări care să transforme spațiul în care petreci atât de mult timp într-unul care să te caracterizeze mai bine.

Pești

Vrei să faci unele schimbări în viața ta, iar asta depinde și de oamenii cu care îți petreci timpul. Astfel, azi găsești curajul necesar pentru a renunța la persoanele toxice din viața ta.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic 29 septembrie