x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 4 decembrie. Capricornii fac o serie de schimbări importante

Horoscop zilnic, 4 decembrie. Capricornii fac o serie de schimbări importante

03 Dec 2020   •   14:18
Horoscop zilnic, 4 decembrie. Capricornii fac o serie de schimbări importante
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Se anunță o zi plină. Muncești mult și nu reușești să îți acorzi nici măcar o pauză pentru a-ți readuna forțele. Sfârșitul zilei te găsește extenuat.

Taur

Petreci timp alături de persoane importante din viața ta și reușești, astfel, să te relaxezi și să elimini din stresul acumulat în ultima perioadă.

Gemeni

Înveți să comunici eficient, iar acest lucru te ajută pe mai multe planuri. În plus, găsești curajul necesar pentru a vorbi deschis despre ceea ce simți.

Rac

Nu reușești să ajungi la un punct comun cu persoanele din jurul tău, iar acest lucru poate duce la conflicte. Încearcă să renunți la orgoliu și să privești lucurile dintr-o perspectivă nouă.

Leu

Ziua de azi este dedicată unui membru al familiei care se confruntă cu o problemă. Îți îndrepți toată energia în această direcție, iar la finalul zilei vezi această persoană mai fericită.

Fecioară

Nu reușești să îți dai seama ce vrei de la viitor, iar acest lucru aduce multă neliniște. Încearcă să petreci puțin timp în compania propriei persoane, pentru a putea să ajungi la un echilibru interior.

Balanță

Petreci timp alături de prieteni pe are nu i-ai mai văzut de mult. Discutați despre toate lucrurile prin care ați trecut în ultima vreme și vă bucurați de această reuniune.

Scorpion

Azi petreci timp în confortul oferit de propria locuință și te ocupi de tot ce ține de casă. Astfel, reușești să faci acest spațiu, în care petreci atât de mult timp, să te definească mai bine.

Capricorn

Vrei să faci unele schimbări, iar acum găsești determinarea necesară pentru a face primul pas în această direcție. Pentru început, renunți la obiceiurile nesănătoase pe care le ai.

Vărsător

Petreci mult timp singur și reușești, astfel, să îți pui ordine în gânduri și, în plus, să te ocupi de pasiunile pe care le ai. Ziua de azi vine cu multă relaxare.

Pești

Reușești să iei o pauză de la tot ce înseamnă responsabilități și, astfel, te bucuri de o zi petrecută în natură, departe de tot ce înseamnă agitație.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic 4 decembrie