x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi, 3 aprilie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, marţi, 3 aprilie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

02 Apr 2012   •   21:00
Horoscop zilnic, marţi, 3 aprilie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Pana in orele 16:00, Luna strabate ultimele grade din Leu, dupa care se muta in Fecioara. Spre seara, Venus intra in Gemeni, unde va stimula curiozitatea, dorinta de miscare, schimburile si comunicarea.

BERBEC
Luna in Leu, pana spre dupa-amiaza, activeaza zona creativitatii si exprimarii de sine. E un timp potrivit pentru a acorda atentie jumatatii tale sau copiilor. Dupa orele 16:00, cand Luna se instaleaza in Fecioara si se apropie de Marte, ingrijeste-ti sanatatea si evita conflictele la locul de munca. Venus in Gemeni iti aduce, in urmatoarea perioada, relatii noi, calatorii, succes in negocieri.

TAUR
In prima parte a zilei, te poti ocupa de onorarea unor promisiuni si angajamente luate fata de cineva din familie. Orele serii, cu Luna tensionata in Fecioara, pot aduce impulsivitate si pot activa niste nemultumiri, in ce priveste relatiile apropiate sau derularea unui proiect. Evita cheltuielile impulsive si speculatiile financiare.

GEMENI
Venus ajunge astazi in zodia ta si te ajuta sa-ti recapeti vitalitatea, entuziasmul si farmecul personal. Pe de alta parte, te poate predispune la excese, gafe in relatiile cu cei dragi, precipitare si nerabdare. Asadar, incepe o perioada a schimbarilor in ce priveste relatiile de familie, locuinta sau patrimoniul.

RAC
Cel mai bine este ca astazi sa amani orice decizie importanta care vizeaza finantele, contractele sau calatoriile. Exista destul de multa impulsivitate si precipitare, astfel ca tinzi sa arzi etape sau sa omiti detalii importante. Asadar, fa totul pas cu pas, fii discret si asteapta momentul potrivit pentru a actiona. Iar daca pleci la drum, fii prudent.

LEU
E posibil ca astazi sa nu-ti placa programul stabilit, sarcinile care ti se dau in grija, asteptarile sefilor. Insa, in loc sa-ti strici dispozitia si intreaga zi, gaseste solutii pentru a face sa fie totul mai usor. Orele serii, cu Luna tensionata in Fecioara, predispun la cheltuieli neinspirate sau pierderi prin prieteni. Asadar, protejeaza-ti cat mai bine banii si resursele materiale.

FECIOARA
In prima parte a zilei, totul pare sa inainteze cu incetinitorul, asa ca lasa lucrurile in voia lor si nu incerca sa le grabesti. Dupa-amiaza, Luna ajunge in zodia ta, se apropie de Marte si formeaza aspecte tensionate, ceea ce inseamna ca esti foarte sensibil si irascibil. Nu e momentul sa-ti strigi nemultumirile, dar poate fi util sa te concentrezi mai mult asupra propriilor nevoi.

BALANTA
Daca ai de rezolvat o problema administrativa sau ai nevoie de un act important, astazi poti primi ajutorul unui prieten in acest sens. A doua parte a zilei poate fi obositoare, asta si pentru ca nu esti in cea mai buna forma fizica. De aceea, evita suprasolicitarea si ai mai multa grija de tine, mai ales din punct de vedere fizic.

SCORPION
Daca prima parte a zilei este potrivita pentru punerea la punct a unor detalii legate de un proiect sau de o relatie cu un sef, a doua parte a zilei pare sa fie dedicata relatiilor sociale si prietenilor. Aspectele sunt incordate, ceea ce inseamna ca e nevoie de tact si rabdare pentru a clarifica niste neintelegeri aparute in anturaj.

SAGETATOR
Pana spre dupa-amiaza, te poti ocupa de demersuri juridice sau planificarea unei calatorii. E posibil sa primesti vesti de departe, sa consolidezi o relatie cu cineva din strainatate sau sa te inscrii la un curs. Dupa-amiaza, esti foarte transant in relatiile profesionale si e posibil sa renunti la o colaborare sau la niste compromisuri in acest sens.

CAPRICORN
O zi potrivita pentru a te achita de niste datorii mai vechi sau pentru a gasi surse materiale pentru un proiect la care lucrezi. Orele serii ar fi bine sa le folosesti pentru lectura, studiu, documentare sau corectarea unor erori din niste documente. In alta ordine de idei, tine-te departe de conflicte si ai rabdare cu cei care te contrazic.

VARSATOR
Ziua de astazi creeaza contextul favorabil pentru rezolvarea unor neintelegeri, eventual pe cale juridica. Altfel spus, astazi poti fi nevoit sa apelezi la lege sau la specialisti, pentru a clarifica termenii unui contract sau pentru a modifica statutul unui parteneriat. Spre seara, evita deciziile orgolioase si impulsive legate de bani.

PESTI
E posibil ca astazi sa faci mari eforturi pentru a finaliza niste lucrari la locul de munca, si asta pentru ca te-ai inhamat la ceva care nu-ti place si nu te inspira. Insa, pentru ca ai niste scopuri bine stabilite si urmaresti un anumit castig din toate astea, esti dispus sa continui ce ai inceput. Spre seara, gestioneaza cu rabdare eventualele polemici in relatia de cuplu.

Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spi­ri­tual, con­silier trans­personal. Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website: www.astrocafe.ro

×