x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul lunii aprilie 2023. Gemenii vor câștiga mai mulți bani. Racii fac schimbări. Leii au probleme în cuplu

Horoscopul lunii aprilie 2023. Gemenii vor câștiga mai mulți bani. Racii fac schimbări. Leii au probleme în cuplu

de Moira Dună    |    28 Mar 2023   •   19:15
Horoscopul lunii aprilie 2023. Gemenii vor câștiga mai mulți bani. Racii fac schimbări. Leii au probleme în cuplu
Sursa foto: Hepta

Berbecii sunt încrezători, Taurii au parte de obstacole, Fecioarele muncesc mult, Balanțele se simt nesigure, Scorpionii reușesc în ce își propun, Săgetătorii au realizări, Capricornilor au cheltuieli mai mari, Vărsătorii ar putea călători iar Peștii au parte de provocări în carieră.

Berbec

Berbecul este un semn de foc, masculin, condus de curajoasa planetă Marte. Oamenii născuți în această zodie sunt dinamici. Nu își pierd încrederea și sunt punctuali. Iau decizii rapide și au calități de conducere. 

Luna aprilie este moderată deoarece pot întâmpina obstacole în jurul datei de 22 aprilie. Manifestă o încredere uimitoare în puterile lor care îi ajută să facă minuni. 

A doua parte a lunii va fi bună pentru carieră și finanțe, și vor avea parte de prosperitate. 

Atenție la sănătate deoarece se vor putea confrunta cu dureri de cap și digestive. 

Taur

Taurul este un semn de pământ, feminin, guvernat de Venus. Oamenii născuți în această zodie sunt pasionați în natură și le place frumosul. Sunt interesați de muzică. Își fac prieteni ușor. Se străduiesc să câștige bunăvoința prietenilor. Sunt pricepuți la afaceri.  

Luna aprilie este moderată din cauza unor obstacole în carieră și finanțe. Vor avansa profesional doar prin mult efort și muncă. În jurul datei de 15 aprilie se vor confrunta cu probleme de sănătate. 
Cheltuielile vor crește în a doua jumătate a lunii pentru lucruri nedorite așa că trebuie să fie atenți. 

Vor avea insomnii după 15 aprilie. Se vor implica mai mult în activități spirituale și vor călători.

Gemeni

Gemenii sunt un semn dual, de aer, guvernat de planeta Mercur. Nativii născuți în această zodie sunt inteligenți dar schimbători, le place muzica și activitățile creative. 

Vor avea rezultate bune după 15 aprilie și vor câștiga mai mulți bani, în mod neașteptat. Cu toate acestea, vor avea mai multe provocări la locul de muncă. 

Atenție la dureri de oase. Deși le cresc veniturile, vor avea unele probleme legate de bani și în relații. 

Rac

Racul este un semn feminin, de apă. Nativii născuți în această zodie au o stare de spirit bună. Sunt pasionați de călătorii și iau decizii bune. Realizează cu ușurință sarcinile obositoare. 

Luna aprilie este moderată în carieră, sănătate, bani. Vor avea parte de schimbări la locul de muncă, cu presiuni și mai puține satisfacții. Vor avea și probleme în relații care le va aduce mai puțină bucurie. 

Atenție la sănătatea ochilor și a dinților. Este recomandată meditația sau yoga pentru menținerea unei stări fizice și psihice bune. 

Leu

Leul este o zodie de foc, masculină, guvernată de Soare. Nativii născuți în acest semn iau decizii rapid.  Angajamentul și dăruirea sunt cuvintele după care se ghidează în viață.

Luna aprilie va fi favorabilă dar vor avea probleme cu partenerii de viață. Însă vor sta bine cu finanțele și vor avea ocazii fericite în familie. 

Fecioară

Fecioara este un semn feminin, de pământ, guvernat de Mercur. Acești nativi sunt inteligenți, logici, analitici. Iau decizii înțelepte pentru viața lor. Sunt dornici să facă afaceri și chiar reușesc. 

Luna aprilie va fi moderată în relații iar succesul profesional vine prin multă muncă. 
Atenție la sănătate și creșterea cheltuielilor. Trebuie să aibă grijă la obiceiurile alimentare, să respecte mesele deoarece pot apărea probleme de digestie. 

Balanță

Fecioara este un semn feminin, de aer. Nativii născuți în această zodie sunt creativi și le plac mult călătoriile. Sunt dornici de distrație și au simțul umorului. 

În luna aprilie un sentiment de nesiguranță le întunecă gândirea. Le vor crește veniturile, ar vor avea ocazii fericite în familie și noi șanse în carieră. Persoanele singure își pot găsi partenerii potriviți. 
Atenție la sănătate și trebuie să nu se aventureze în investiții majore deoarece vor pierde. 

Scorpion

Scorpionul este un semn fix, de apă, condus de Marte. Nativii născuți în această zodie sunt mai hotărâți și mai agresivi. Iau decizii rapid și le duc la bun sfârșit. Știu ce este bine și rău în viață. Sunt intuitivi cu privire la viitor. Fac față situațiilor grele cu ușurință. 

În luna aprilie vor reuși în ceea ce își propun, în pofida șanselor scăzute. Sănătatea este bună dar au sentimente fluctuante și tulburări emoționale. Pot avea parte de certuri cu partenerul de viață. 

Săgetător

Săgetătorul este un semn de foc, masculin, condus de Jupiter. Nativii născuți în această zodie sunt spirituali și sistematici. Sunt atrași de sport și natură. Au o personalitate dominantă și abordări mai egoiste. 

Luna aprilie este bună pentru finanțe, carieră și spiritualitate. Le vor crește veniturile gradual. Spre sfârșitul lunii vor avea realizări legate de călătorii, finanțe, carieră. Au șanse din străinătate. Cei care fac afaceri își pot depăși concurenții și pot obține profituri bune. Vor putea dezvolta o strategie unică în afacerea lor.

Capricorn

Capricornul este un semn de pământ, guvernat de Saturn. Nativii născuți în această zodie sunt mai dedicați și disciplinați în abordarea lor. Sunt dependenti de muncă și extrem de ambițioși. 

În luna aprilie veniturile vor fi fluctuante, așa că nu vor face economii. Ar putea fi nevoiți să cheltuiască mai mult decât și-au propus pentru casă. Cheltuielile cu familia vor crește și îi va neliniști. Au nevoie de o planificare mai bună.

Vor avea probleme de sănătate legate de alimentație. Ar putea decide să plece în călătorii spirituale. 

Vărsător

Vărsătorul este un de aer dominat de Saturn. Nativii născuți în această zodie sunt interesați de cercetare. Au puțini prieteni deși sunt sociabili. Sunt lenți însă inteligenți și creativi. 

Luna aprilie le aduce rezultate mixte în carieră, bani, familie și sănătate. Vor trebui să se concentreze mai ales pe sănătate și carieră deoarece ar putea avea parte de unele probleme. Cheltuielile vor crește necontrolat, însă au șansa să călătorească în străinătate și să câștige din activități spirituale. Au parte de procovări și de mai multe responsabilități profesionale. 

Se confruntă cu sentimente de nesiguranță. 

Pești

Peștii sunt un semn de apă, feminin, guvernat de Jupiter. Nativii născuți în această zodie sunt disciplinați și au o minte deschisă. Sunt puțin egoiști în abordarea lor, însă intuitivi în ceea ce este bine și rău pentru ei. Sunt devotați și spirituali. Călătoresc mult și pot fi interesați de afaceri.

În luna aprilie trebuie să acorde mai multă atenție sănătății, banilor, carierei și relațiilor. Pot câștiga mai mulți bani dar vor avea și cheltuieli. S-ar putea confrunta cu greutăți legate de economisire, cu provocări și mai multe responsabilități în carieră, chiar și cu schimbarea bruscă ori pierderea locului de muncă. 
Îngrijirea sănătății este esențială.

×
Subiecte în articol: horoscop aprilie