x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Luna Nouă în Fecioară. Trei ritualuri pe care trebuie să le faci după 17 septembrie, pentru o viață mai sănătoasă

Luna Nouă în Fecioară. Trei ritualuri pe care trebuie să le faci după 17 septembrie, pentru o viață mai sănătoasă

16 Sep 2020   •   15:08
Luna Nouă în Fecioară. Trei ritualuri pe care trebuie să le faci după 17 septembrie, pentru o viață mai sănătoasă
Sursa foto: pixabay.com

Începuturile aduc cu sine ceva strălucitor în viețile noastre și chiar dacă Luna Nouă în Fecioară nu este vizibilă, totuși o să simțim că ceva nou se apropie. Luna Nouă în Fecioară, care se produce pe 17 septembrie, aduce cu sine schimbări ale stilului de viață.

Pe 17 septembrie, sunt necesare trei ritualuri care să ne ajute să avem o viață mai echilibrată și, implicit, mai sănătoasă, potrivit Your Tango:

Ritualul 1: Reapariția speranței

În această etapă trebuie să ne regăsim speranța, chiar dacă în unele cazuri aceasta a fost pierdută de mult timp.

Așează-te în fața unei oglinzi, eliberează-ți mintea și renunță la a te mai judeca prea aspru, pentru a putea să redescoperi speranța.

Ritualul 2: Ai grijă de corpul tău

Luna Nouă în Fecioară influențează gâtul, corzile vocale și tiroida, ceea ce nu înseamnă că o să ne confruntăm cu dureri, ci că o să simțim nevoia să fim vocali. Încearcă să spui cu voce tare schimbările pe care vrei să le aduci în stilul tău de viață, pentru o alimentație sănătoasă și un stil de viață mai activ.

Ritualul 3: Curăță-te de impurități

Acum este momentul ideal pentru a renunța la abuzuri și a începe să ne privim cu mai mult respect corpul.

Începe-ți ziua cu un pahar cu apă. Renunță pentru o zi la cafea. De asemenea, încearcă să analizezi mai în detaliu ceea ce mănânci. În plus, este important să fii recunoscutor pentru toate lucrurile bune care ți s-au întâmplat.

×
Subiecte în articol: horoscop luna noua in fecioara ritualuri