x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Frumuseţi în China

Frumuseţi în China

de Oana Georgescu    |    10 Aug 2008   •   00:00
Frumuseţi în China

CONCURS  ●  Românce la Miss Leisure 2008
Prima ediţie a Miss Leisure a fost găzduită de ţara care, deşi "ocupată" cu organizarea Jocurilor Olimpice, a lansat cu succes o nouă provocare lumii întregi, prin intermediul frumuseţii şi eleganţei.



CONCURS  ●  Românce la Miss Leisure 2008
Prima ediţie a Miss Leisure a fost găzduită de ţara care, deşi "ocupată" cu organizarea Jocurilor Olimpice, a lansat cu succes o nouă provocare lumii întregi, prin intermediul frumuseţii şi eleganţei.

De curînd, "ţara Jocurilor Olimpice" a lansat prima ediţie a concursului Miss Leisure în oraşul Suzhou – supranumit "Veneţia Orientului", "Capital of Silk", "Land of Abundance" şi "World of Gardens". La acest eveniment au fost prezente şi reprezentante ale României şi Republica Moldova, care s-au întors acasă cu premii speciale.

Premiantele. Raluca Stanciu, reprezentanta României la Miss Leisure, a cîştigat locul II la Miss Talent, cu o probă de dans – charleston, iar blonda Maria Bujor, originară din Republica  Moldova, a fost distinsă cu titlul Miss Elegance, pentru modul în care a prezentat o rochie a unui celebru designer chinez. Ţinutele Ralucăi au purtat semnătura Oanei Săvescu, aceeaşi creatoare care în 2007 obţinea recunoaşterea internaţională în Malayezia.

Bruneta Raluca Stanciu (18 ani) este elevă în clasa a XII-a a Liceului din Oneşti şi are ca hobby-uri dansul, pictura, muzica şi fotografia. Blonda Maria Bujor (22 ani) a susţinut cu brio lucrarea de licenţă la Universitatea Româno-Americană, Facultatea de Relaţii Internationale, secţia Finanţe-Bănci. Prima ediţie a Miss Leisure 2008 a fost cîştigată de australianca Allina Leal (21 ani), top-model şi consilier financiar. Ea a fost urmată în clasament de reprezentantele Coreii, Finlandei, Chinei şi Venezuelei.

"De-a lungul timpului, Suzhou a devenit unul dintre oraşele care au dat tonul în modă la nivel naţional. În timpul dinastiilor Ming şi Qing, femeile din întreaga Chină au urmat îndeaproape stilul de a se îmbrăca al femeilor din Suzhou. De aceea prima ediţie a Miss Leisure nu se putea desfăşura în altă parte".

Din presa chineză

Un paradis

În Suzhou, frumoasele fete şi-au petrecut timpul liber în modul cel mai plăcut şi instructiv cu putinţă. Raluca şi Maria (foto jos dreapta) şi-au dorit să cunoască tradiţiile, cultura şi istoria acestui oraş cu vechi origini situat în provincia Jiangsu din estul Chinei. Numit adesea în antichitate şi "paradisul pe Pămînt", Suzhou este faimos în special pentru cele nouă grădini incluse pe Lista patrimoniului cultural mondial a UNESCO. Dar oraşul are mai multe de oferit, fiind un loc încărcat de o istorie multimilenară.

×
Subiecte în articol: tentaţii miss miss leisure