x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Jurnalul 25 de ani 1993: Anul în care s-a născut Jurnalul. Tu ce făceai acum 25 de ani? (7)

1993: Anul în care s-a născut Jurnalul. Tu ce făceai acum 25 de ani? (7)

20 Iun 2018   •   13:10
1993: Anul în care s-a născut Jurnalul. Tu ce făceai acum 25 de ani? (7)

La începutul vieții. Sau la începutul carierei. La școală sau aproape de examenele de maturitate. Sunt doar câteva dintre răspunsurile oferite de oamenii care au schimbat fața României în ultimii 25 de ani. Oameni politici, vedete, oameni de afaceri, inventatori, sportivi, medici etc. Cu toții au oferit informații despre ceea ce făceau în anul 1993, anul nașterii cotidianului Jurnalul.

Dani Oţil îşi făcea reţea radio

În urmă cu 25 de ani, Dani se pregătea să facă pasul spre liceu şi visa la o carieră în radio şi televiziune. Împreună cu trei prieteni, a construit o reţea de radio, iar pe post de staţie folosea un pick-up de care avea legat un microfon. În 1995, Dani a ajuns la un Radio Contact, apoi l-a cunoscut pe Răzvan, între cei doi legându-se o puternică prietenie.

Ozana Barabancea era student la Conservator

Artista Ozana Barabancea avea, în urmă cu un sfert de veac, o cu totul altă înfăţişare. Blondina de atunci era îndrăgostită de muzică, fiind angajată a Operei Naționale, dar şi studentă la Conservator. “De asemenea, de trei ori pe săptămână, cântam în acea perioadă într-un club din Capitală”, a mărturisit aceasta. Între timp, Ozana a devenit nelipsită de la show-urile Antenei 1 şi a ţinut primele pagini ale ziarelor de cancan reuşind să slăbească 40 de kilograme după ce stomacul i-a fost micşorat chirurgical.

×
Subiecte în articol: dani otil ozana barabancea