x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Noul Renault Duster surprins fără camuflaj în Brazilia! - video.

Noul Renault Duster surprins fără camuflaj în Brazilia! - video.

23 Mai 2011   •   13:01
Noul Renault Duster surprins fără camuflaj în Brazilia! - video.

Renault va demara in luna august productia SUV-ului Duster la fabrica din Curitiba (Brazillia), unde sunt asamblate si modelele Logan si Sandero, iar din primul trimestru al anului viitor masina autohtona va fi produsa si la uzina Avtoframos de langa Moscova.

Ziaristii brazilieni au surprins un Renault Duster pe strazi, iar din imagini se poate observa ca acesta seamana cu modelul care va fi comercializat la rusi. Astfel, SUV-ul are o noua grila frontala cromata pe care troneaza imensul logo Renault si blocuri optice usor restilizate. De asemenea, potrivit unor informatii preliminare, Duster-ul pentru America de ud va primi si un interior nou, mai ergonomic, care este preluat de la versiunea restilizata a lui Renault Sandero ce a fost lansata recent in Brazilia.

Cel mai probabil, noul Renault Duster va fi lansat in Brazilia peste aproximativ o luna.

Dacia Duster este produsa de la inceputul lui 2010 la Mioveni, anul trecut fiind vandute 68.000 de exemplare. Din 2012, Renault va incepe fabricarea Duster-ului si in Columbia si India.

×
Subiecte în articol: Renault auto&moto suv duster renault duster