x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dinamo-Astra Giurgiu a fost amânat. 27 jucători, confirmați cu COVID-19

Dinamo-Astra Giurgiu a fost amânat. 27 jucători, confirmați cu COVID-19

30 Oct 2020   •   17:37
Dinamo-Astra Giurgiu a fost amânat. 27 jucători, confirmați cu COVID-19

UPDATE Meciul FC Dinamo - Astra Giurgiu a fost amânat pentru data de 14 noiembrie, având în vedere că un număr mare de jucători din cadrul clubului Astra Giurgiu au fost depistați pozitiv la testul infectării cu COVID-19, anunță LPF

„Având în vedere că un număr mare de jucători din cadrul clubului Astra Giurgiu au fost depistați pozitiv la testul infectării cu COVID-19, în ziua de 28 octombrie 2020, generând declanșarea unei anchete epidemiologice de către Direcția de Sănătate Publică, precum și faptul că până vineri, 30 octombrie, la ora 15.00, cu șase ore înantea meciului, clinica medicală nu a putut comunica rezultatele retestărilor jucătorilor identificați drept contacți, în conformitate cu prevederile principiilor de desfășurare a competiției aferente sezonului 2020 - 2021, LPF a decis că meciul FC Dinamo - Astra Giurgiu, programat în cadrul etapei a 9-a, din Casa Liga 1, a fost amânat”, anunță, vineri, Liga Profesionistă de Fotbal.

Potrivit sursei citate, meciul va fi reprogramat în ziua de 14 noiembrie 2020, la o oră ce va fi stabilită ulterior, în acord cu opțiunea deținătorului de drepturi media.

Miercuri noapte, giurgiuvenii aveau 15 cazuri de infectare după ultima testare RT-PCR, pe lista fiind inclusiv fotbaliști ce au fost testaţi pozitiv acum câteva luni s-au infectat din nou. Joi, conducerea Astrei a testat mai mulți jucători de la echipa a doua, iar azi au primit vești proaste: 12 dintre aceștia sunt și ei infectați.

Stire initiala Cincisprezece jucători din lotul echipei Astra Giurgiu au fost testaţi pozitiv la coronavirus înaintea partidei cu FC Dinamo, a declarat, joi dimineaţă, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ştefan.

"La Astra, în urma ultimelor testări, au fost depistate 15 cazuri de coronavirus în rândul jucătorilor din lot. Mai sunt însă rezultate care încă nu au venit de la laborator, în cursul zilei de astăzi vom şti exact care este totalul cazurilor de la Astra", a afirmat oficialul LPF.

Echipa de fotbal Astra Giurgiu are programat, vineri, de la ora 21:00, pe teren propriu, meciul cu Dinamo din cadrul etapei a 9-a a Ligii I. În condiţiile actuale, cel mai probabil acesta va fi amânat la o dată ulterioară.

×
Subiecte în articol: astra giurgiu Covid-19