x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international CM 2018: Jose Mourinho, convins că Anglia va impresiona la Mondial

CM 2018: Jose Mourinho, convins că Anglia va impresiona la Mondial

14 Iun 2018   •   11:40
CM 2018: Jose Mourinho, convins că Anglia va impresiona la Mondial

Antrenorul portughez Jose Mourinho, care pregăteşte echipa engleză Manchester United, s-a declarat convins că Anglia va face o figură frumoasă la Cupa Mondială de fotbal din Rusia (14 iunie-15 iulie), datorită jucătorilor cu mare experienţă din lot.

 

''Ei au un grup de jucători tineri dar şi experimentaţi, a declarat Mourinho în presa britanică. Toţi joacă în campionatul cel mai competitiv din lume, Premier League, toţi joacă pentru cele mai bune echipe, cu experienţă în Liga Campionilor, ceea ce evident este cel mai ridicat nivel al fotbalului''.

Mourinho a apreciat că alte două favorite, Brazilia şi Germania, au cele mai echilibrate loturi, şi nu crede că titlul va fi cucerit de un outsider: ''Favoritele au loturi bune, dar loturile bune nu fac mereu şi echipe bune. Totuşi nu cred că outsiderii vor provoca o mare surpriză. În final, echipele de top din America de Sud şi Europa vor fi cele care se vor bate pentru titlu''.

Anglia face parte din Grupa G şi va debuta împotriva Tunisiei pe 18 iunie, înainte de a înfrunt apoi Panama şi Belgia. AGERPRES

×