x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cupa Mondiala 2018: Jucatorii Angliei, inchisi intr-o baza militara!

Cupa Mondiala 2018: Jucatorii Angliei, inchisi intr-o baza militara!

12 Iul 2018   •   08:00
Cupa Mondiala 2018: Jucatorii Angliei, inchisi intr-o baza militara!

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2018. Li s-au luat telefoanele mobile, lucrurile personale, bijutreiile, au fost imbracati in uniforme militare, apoi au fost trimisi in padure sa invete tehnici de supravietuire in conditii vitrege. 

 

In cadrul programului de pregatire pentru Cupa Mondiala de fotbal din Rusia, selectionata Angliei a efectuat timp de doua zile un antrenament special la o baza a puscasilor marini din sud-vestul Marii Britanii, a anuntat postul de televiziune Sky News, care a difuzat un reportaj pe aceasta tema. 

Potrivit sursei citate, antrenorul principal al echipei a convocat intreg lotul si tot personalul tehnic in iunie 2017, fara ca cineva sa stie incotro vor pleca. Jucatorilor li s-au luat telefoanele mobile, lucrurile personale si bijuteriile. 

Imbracati in uniforme militare, fotbalistii, care evolueaza la cele mai bune cluburi engleze din Premier League si dar si in cele din Europa, au dormit in padure, fiind nevoiti sa isi gaseasca singuri ceva sa manance. A doua zi, ei au alergat pe teren accidental, sa se tarasca prin noroi, prin albia unui rau nu foarte adanc. 

"Am vrut ca jucatorii nostri sa invete ce inseamna si alte conditii decat cele la care se asteptau. Am dorit ca ei sa vada ca exista si alta lume pe langa cea in care traiesc", a explicat antrenorul Gareth Southgate. 

In imaginile difuzate de Sky News fotbalistii pot fi vazuti cum isi aplica vopsea protectoare pe fat, cum se tarasc prin noroi, cum sar peste obstacole din alergare si cum se deplaseaza in intunerit prin padure folosind aparatura de vedere pe timp de noapte. 

×