x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cupa Mondiala 2018: Devenit tatic, un jucător danez a "fugit" acasa!

Cupa Mondiala 2018: Devenit tatic, un jucător danez a "fugit" acasa!

21 Iun 2018   •   12:33
Cupa Mondiala 2018: Devenit tatic, un jucător danez a "fugit" acasa!

Jucătorii din selecţionata Danemarcei au făcut chetă pentru ca unul dintre coechipieri, Jonas Knudsen, să plece acasă cu un avion privat, pentru a-şi vedea fetiţa nou născută, imediat după victoria împotriva reprezentativei Peru, în meciul de debut la Cupa Mondială de fotbal din Rusia.

 

Soţia lui Knudsen, Trine, a născut cu câteva săptămâni mai devreme decât era programat, după ce fotbalistul sosise deja în Rusia.

Într-un gest care demonstrează unitatea echipei, jucătorii au decis să-i plătească avionul lui Knudsen, care a plecat către Danemarca sâmbătă, la finalul jocului câştigat la limită în faţa peruanilor (1-0), în cadrul Grupei C a competiţiei din Rusia.

"Cred că trebuie să ne reamintim că suntem oameni, nu doar fotbalişti. Eu însumi sunt tată şi îmi imaginez cât de greu a fost pentru Jonas să primească mesajul şi să nu fie acolo. Sunt mulţi taţi în echipă şi am vrut să privim către partea umană şi să facem totul pentru el ca să îşi poată vedea fetiţa", a declarat portarul Kasper Schmeichel.

Vizita lui Jonas Knudsen a fost una scurtă, fundaşul revenind luni în cantonamentul selecţionatei Danemarcei, care se pregăteşte pentru meciul cu Australia, programat joi la Samara. AGERPRES

×