x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international VIDEO Cupa Mondiala 2018: Din Islanda in Rusia cu o maşină Lada!

VIDEO Cupa Mondiala 2018: Din Islanda in Rusia cu o maşină Lada!

21 Iun 2018   •   12:55
VIDEO Cupa Mondiala 2018: Din Islanda in Rusia cu o maşină Lada!

Doi fani islandezi, însufleţiţi de spiritul vikingilor, au călătorit 5.000 km între Reykjavik şi Volgograd, la bordul unei maşini ruseşti de teren Lada, pentru a-şi susţine naţionala la Cupa Mondială de fotbal din Rusia.

 

Kristbjorn Hilmir Kjartansson, un angajat al poştei, şi prietenul său Gretar Jonsson, un student, au avut nevoie de 14 zile pentru a face călătoria din Islanda până în Rusia.

''Este spiritul de aventură, a declarat Jonsson după ce au ajuns la Volgograd. Se ştie că vikingii erau mari exploratori, navigatori şi luptători, aşa că am avut puţin din dorinţa lor de a avea o aventură. A fost o nebunie, dar şi multă distracţie''. Cei doi bărbaţi, ambii de 30 ani, şi-au vopsit maşina în roşu, alb şi albastru, culorile naţionalei lor înainte de a lua un feribot din Islanda până în Danemarca.

Cei doi suporteri au asistat sâmbătă la meciul Islanda - Argentina (1-1) de la Moscova, iar apoi au călătorit la Volgograd, pentru meciul de vineri dintre Islanda şi Nigeria, din Grupa D. AGERPRES

 

Cu Lada

×