x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cupa mondiala 2018: Echipa Rusiei, fara binecuvantarea Bisericii!

Cupa mondiala 2018: Echipa Rusiei, fara binecuvantarea Bisericii!

14 Iun 2018   •   12:39
Cupa mondiala 2018: Echipa Rusiei, fara binecuvantarea Bisericii!

Echipa de fotbal a Rusiei nu a solicitat binecuvantarea Bisericii ortodoxe inaintea Campionatului mondial, in conditiile in care nationala tarii gaza a competitiei FIFA este considerata de analistii locali drept una dintre cele mai slabe din istorie.

 

"Din cate cunosc, nu au existat cereri in acest sens din partea nationalei. Nu sunt prevazute nici un fel de manifestari concrete legaate de jocul fotbalistilor nostri. Se pare ca sportivii au treburi mai importante", a declarat purtatorul de cuvant al patriarhului Kirill, Aleksandr Volkov. Oficialul a amintit ca preotii se ocupa constant de membri echipei olimpice a Rusiei.

De mentionat ca, anterior, cantaretul britanic Robbi Williams i-a indemnat pe suporterii echipei ruse sa se roage pentru ca o minune sa se inample la campionatul mondial.

Criticand in termeni extrem de duri prestatia fotbalistilor nationale, presa rusa multumea divinitatii ca, anul acesta statul nu trebuie sa scoata bani din buzunarul contribuabililor pentru deplasarile echipei. "Slava Domnului ca fotbalistii nostri nu trebuie sa mearga la Cupa mondiala si sa revina acasa". 

×