x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cupa mondiala 2018: Fotbalistii sauditi vor fi pedepsiti pentru esecul lor!

Cupa mondiala 2018: Fotbalistii sauditi vor fi pedepsiti pentru esecul lor!

15 Iun 2018   •   08:36
Cupa mondiala 2018: Fotbalistii sauditi vor fi pedepsiti pentru esecul lor!

Intreaga Arabie Saudita este foarte dezamagita de rezultatul meciului cu Rusia, pierdut cu un scor rusinov, iar unii jucatori vor fi pedepsiti, adica vor primi o amenda, scrie presa de la Moscova.

 

Jucatorii sauditi vor fi sanctionati disciplinar pentru rezulatul dezastruos din confruntarea cu Rusia, meci de deschidere a Cupei mondiale de fotbal 2018. Anuntul a fost facut de seful federatiei saudite de fobal, Adel Ezzat. 

Potrivit spuselor sale, federatia si intreaga tara sunt foarte suparate de infrangerea suferita. "Este un rezultat care nu ne multumeste absolut deloc, pentru ca nu reflecta nivelul nostru de pregatire", a afirmat Ezzat, subliniind ca, prin programul de pregatire, sportivii au fost invatati sa isi depaseasca frica in intalnirile cu echipe puternice pe terenul lor. 

Seful federatiei a precizat ca unii fotbalisti vor fi amendati pentru escul suferit de intreaga echipa. Printre altele, el a vorbit despre portarul Abdullah al-Mayouf, fundasul Osama Hawsawi si atacantul Mohammad al-Sahlawi.

×