x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cupa Mondiala 2018: "Nimeni nu este invincibil"!

Cupa Mondiala 2018: "Nimeni nu este invincibil"!

14 Iun 2018   •   13:52
Cupa Mondiala 2018: "Nimeni nu este invincibil"!
Sursa foto: pixabay

Fundaşul Carlos Salcedo a declarat că "nimeni nu este invincibil'', dar Germania este superioară echipei Mexicului, cu trei zile înaintea debutului la Cupa Mondială, în faţa campioanei mondiale en titre.

 

"Ca să nu fie prost interpretat, trebuie să spunem că vorbim mult despre ei şi că ne sunt superiori", a explicat jucătorul într-o conferinţă de presă organizată la cartierul general al Mexicului, care este şi centrul de antrenament obişnuit al clubului Dinamo Moscova.

"Dar nimeni nu este imbatabil. În fotbal, diferenţele de nivel s-au mai micşorat şi există mai mulţi factori", a adăugat Salcedo.

"Nu sunt decât doi sau trei jucători care pot marca două sau trei goluri pe meci, Messi, Ronaldo şi Neymar, care pot răsturna soarta unui meci individual. Dar noi sperăm să facem un meci bun şi un rezultat mare", a mai spus Salcedo, care evoluează în Bundesliga, la Eintracht Frankfurt.

"Putem face un pas mare spre calificare", într-o grupă din care mai fac parte Coreea de Sud şi Suedia, a conchis jucătorul.

AGERPRES

×