x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cupa mondiala 2018: Peripetiile sosiei iraniene a lui Messi!

Cupa mondiala 2018: Peripetiile sosiei iraniene a lui Messi!

14 Iun 2018   •   17:26
Cupa mondiala 2018: Peripetiile sosiei iraniene a lui Messi!

In timp ce adevaratul Lionel Messi se antreneaza intens alaturi de colegii lui din nationala Argentinei pentru meciurile din Cupa Mondiala din Rusia, un iranian care seamana izbitor de mult cu renumitul fotbalist de la FC Barcelona se plimba prin centrul Moscovei, fotografiindu-se si impartind cu marinime autografe.

 

Intr-adevar, Reza Paradesh atrage oamenii. Coplesiti de emotii la aparitia celui pe care il considera a fi Lionel Messi, suporterii veniti din intreaga lume sa-si sustina echipele la prestigioasa competitie FIFA, nu au stat prea mult pe ganduri, asaltandu-l pe falsul fotbalist cu atentia lui.

Printre altele, gratie asemanarii lui cu Messi, Reza a devenit, la el acasa, o adevarata vedeta. In Rusia a venit pentru a fi alaturi de nationala tarii sale. Zilnic, el posteaza pe retelele de socializare relatari despre peripetiile lui la Moscova.

Astfel, a aparut informatia potrivit careia Reza ar fi fost retinut de politia moscovita pentru tulburarea linistii publice. Ce s-a intamplat de fapt, a povestit chiar Reza pe pagina lui de Insgram.

"Sa raspandit vestea cum ca as fi fost arestat la Moscova. Nu e adevarat. Va puteti convinge singuri vizionand filmuletul. Suporteri din toata lumea au venit la mine pentru a face impreuna fotografii, pentru a lua autografe. Au fost atat de multi, incat, la un moment dat, au fost blocate mai multe strazi. Extrem de politicosi, politistii moscoviti m-au rugat sa ii insotesc intr-un loc mai linistit pentru a decongestiona circulatia. Am schimbat cateva vorbe, ne-am fotografiat, le-am dat autografe", a relatat copia iraniana a lui Lionel Messi.

 

Copie

 

شور و هيجان طرفداران ارژانتين هميشه شهره عام و خاص بوده، اين شما و اين هم يك چشمه از تشويق ارژانتيني #rezaparastesh #messi #worldcup2018 #worldcup

A post shared by iranian messi ( Messi Irani ) (@rezaparastesh) on

 

×