x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cupa Mondiala 2018: Real Madrid nu ofera 310 milioane euro pentru Neymar

Cupa Mondiala 2018: Real Madrid nu ofera 310 milioane euro pentru Neymar

03 Iul 2018   •   10:31
Cupa Mondiala 2018: Real Madrid nu ofera 310 milioane euro pentru Neymar

Clubul de fotbal Real Madrid a dezminţit informaţia conform căreia ar fi înaintat o ofertă de 310 milioane euro pentru transferul atacantului brazilian Neymar de la campioana en titre a Franţei, Paris Saint-Germain.

 

Postul spaniol de televiziune TVE a anunţat luni că deţinătoarea trofeului Ligii Campionilor a făcut o ofertă grupării pariziene pentru achiziţionarea lui Neymar, cel mai scump fotbalist al plantei, căruia PSG i-a achitat anul trecut clauza de reziliere a contractului cu FC Barcelona, în valoare de 222 milioane euro, pentru a-l putea aduce pe Parc des Princes.

"Având în vedere informaţiile transmise de TVE cu privire la o presupusă ofertă a lui Real Madrid pentru PSG şi jucătorul său Neymar, Real Madrid CF precizează că această informaţie este complet falsă", a precizat clubul madrilen într-un comunicat.

"Real Madrid nu a făcut nicio ofertă clubului PSG sau jucătorului", a adăugat câştigătoarea ultimelor trei ediţii ale Champions League.

Neymar se află în prezent în Rusia alături de naţionala Braziliei, care luptă pentru câştigarea celui de-al şaselea său titlu de campioană mondială. AGERPRES

×