x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cupa Mondiala 2018: Rusia invinsa de Uruguay, precize vidra din Soci

Cupa Mondiala 2018: Rusia invinsa de Uruguay, precize vidra din Soci

21 Iun 2018   •   14:02
Cupa Mondiala 2018: Rusia invinsa de Uruguay, precize vidra din Soci

Parcursul fără greşeală al Rusiei la Cupa Mondială, cu victorii în faţa Arabiei Saudite şi Egiptului în Grupa A, se va încheia în partida cu Uruguayul, rezultat indicat de vidra oracol Harry de la Soci, care a ghicit primele reusite ale gazdelor.

 

Rusia, care a învins Arabia Saudită (5-0) şi Egipt (3-1), va înfrunta luni naţionala Uruguayului, meci pe care Harry îl vede câştigat de sud-americani. Miercuri, angajaţii acvariului de la Soci au plasat două mingi în bazin, iar Harry a înotat direct spre cea cu culorile Uruguayului şi a aruncat-o în afara bazinului. Mingea colorată albastru, roşu şi alb, simbolizând Rusia, a rămas în apă. Rusia este calificată în optimile de finală ale Cupei Mondiale.

Harry a prevăzut succesul Germaniei în meciul cu Suedia de sâmbătă, în Grupa F.Vidra oracol nu a ghicit însă rezultatul meciului Spania - Iran (1-0), în care a prezis o egalitate.

La Cupa Mondială, mai multe animale îşi revendică statutul de oracol precum capra Zabiyaka din Samara, pisica Ahile din Sankt Petersburg, hipopotamul Milya din Kaliningrad şi tapirul Cleopatra din Ninjîi Novgorod.

Harry a ajuns în acvariul din Soci după ce a fost găsit pe când era pui într-o spălătorie auto. AGERPRES

×