x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cupa Mondiala 2018: Portarul rusilor indeamna la calm!

Cupa Mondiala 2018: Portarul rusilor indeamna la calm!

03 Iul 2018   •   16:58
Cupa Mondiala 2018: Portarul rusilor indeamna la calm!

Rusia nu s-a pregătit pentru lovituri de departajare înaintea meciului cu Spania din optimile de finală ale Cupei Mondiale 2018, a declarat marţi portarul Igor Akinfeev, eroul calificării echipei gazdă, salvând două şuturi de la punctul cu var.

 

"Categoric, nu ne-am antrenat pentru lovituri de departajare", a spus Akinfeev, adaugand că echipa sa a sperat să se impună în timpul regulamentar. "Meciul a fost însă lung şi toate emoţiile au dispărut în aceste 120 de minute", a afirmat goalkeeperul.

Rusia a învins surprinzător Spania cu scorul de 4-3 la loviturile de departajare, 1-1 (1-1, 1-1), după prelungiri, duminică, pe Stadionul Lujniki din Moscova. Rusia a reuşit astfel cel mai bun rezultat al său la Cupa Mondială după destrămarea Uniunii Sovietice.

In opinia lui Akinfeev, ar fi bine ca euforia care a cuprins Rusia să se tempereze înaintea meciului cu Croaţia din sferturi de finală.  "Să lăsăm asta deoparte, vă rog, şi să ne concentrăm pe următorul meci", a spus Akinfeev, potrivit căruia meciul cu Spania "este deja istorie şi vrem să scriem o nouă istorie acum".

"Nu e niciun secret că fiecare victorie aduce mai multă încredere. Mai ales victoria cu Spania", a spus mijlocaşul Iuri Gazinski.

×