x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cupa Mondiala 2018: De acum, Franta are o singură şansă!

Cupa Mondiala 2018: De acum, Franta are o singură şansă!

28 Iun 2018   •   15:52
 Cupa Mondiala 2018: De acum, Franta are o singură şansă!

Fundaşul Samuel Umtiti s-a arătat încrezător că Franţa va învinge Argentina, vicecampioana mondială, în meciul programat sâmbătă la Kazan, în optimile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal din Rusia.

 

''Avem încredere, dar fără excese, ne cunoaştem punctele forte şi nu ne temem, a declarat Umtiti, fundaşul central al Barcelonei. Ştim că putem progresa. Ar fi o mândrie să eliminăm o naţiune cu un asemenea prestigiu. Argumentele pentru a câştiga le vom arăta sâmbătă. Nu vreau să spun mai mult, doar că muncim pentru a ameliora jocul nostru. Cred că suntem capabili. Important este să învingem''.

Apărătorul francez a adăugat că dacă Franţa va câştiga titlul mondial, lumea va uita de meciurile mai puţin convingătoare: ''Cel mai important lucru este victoria. Chiar dacă lumea nu este satisfăcută cu maniera noastră de joc, toată lumea va uita asta. Nu trebuie să ne schimbăm deprinderile şi trebuie să ne păstrăm aceeaşi dinamică. Începând de acum avem o singură şansă, câştigăm sau mergem acasă. Trebuie să jucăm mai serios şi mai concentraţi, să ne menţinem aceeaşi pregătire''.

Franţa a câştigat Grupa C, după două victorii (2-1 cu Australia şi 1-0 cu Peru) şi o remiză (0-0 cu Danemarca), în timp ce Argentina s-a clasat pe locul 2 în Grupa D cu o victorie (2-1 cu Nigeria), un egal (1-1 cu Islanda) şi o înfrângere (0-3 cu Croaţia). AGERPRES

×