x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget IFA-2011, statistici de final

IFA-2011, statistici de final

de Alexandru Radescu    |    08 Sep 2011   •   12:06
IFA-2011, statistici de final

Cea mai mare expozitie din lume dedicata electronicelor de consum si electrocasnicelor, IFA-Berlin, si-a inchis ieri portile iar organizatorii anunta statistici pozitive pe fiecare categorie in parte.

Astfel, editia din acest an a atras 238.000 de vizitatori (+3% fata de editia de anul trecut), suprafata standurilor s-a extins cu 4% , crestere inregistrandu-se si la numarul de expozanti. De asemenea, valorea comenzilor initiate la IFA s-a ridicat la suma de 3,7 miliarde de euro.

Potrivit statisticilor anuntate la IFA, se estimeaza ca piata electrocasnicelor de consum va atinge la sfarsitul acestui an pragul de 690 de miliarde de euro, o crestere de 7% fata de 2010. Pentru piata europeana se estimeaza o crestere de 6%, pana la nivelul de 204 miliarde de euro.

IFA, un targ de tehnologie initiat in anii '20 ai secolului trecut, s-a desfasurat in perioada 2-7 septembrie la complexul expozitional din capitala Germaniei (Messe Berlin). Preturile biletelor de o zi au variat intre 6 si 39 de euro, existand variante de pret pentru elevi, studenti, pensionari, familii etc.

Pe aceeasi tema, de la IFA-Berlin:

Tableta, noua telecomanda pentru Smart TV

Colectia de toamna-iarna in industria IT&C
×