x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Pentru cei fără adăpost: "Pam-Pam" caritabil

Pentru cei fără adăpost: "Pam-Pam" caritabil

de Roxana Ioana Ancuta    |    08 Dec 2009   •   00:00

Orizontul lor nu există, perspectiva unei vieţi normale pentru ei este zero. Gândul care le macină ca o râşniţă nemiloasă mintea şi care devine din ce în ce mai obsedant o dată cu venirea frigului este... "cum voi rezista şi acestei ierni?".

Sunt persoanele adulte fără adăpost din Bucureşti, în prezent peste 5.500, care se luptă să supravieţuiască de la o zi la alta, dormind fie lângă sau în canale, pe vreo bancă din parc sau în scări de bloc - acolo unde li se permite. În numele acestor persoane, Asociaţia Samusocial din România (Serviciul de ajutor mobil de urgenţă) în parteneriat cu Teatrul Joint şi cu susţinerea Radio Lynx invită la teatru.

La 16 decembrie, începând cu ora 20:00, la Clubul Ţăranului (aflat în incinta Muzeului Ţăranului Român) se va juca spectacolul "Pam-Pam", după texte de Constantin Tănase, în regia şi cu participarea actorului George Constantinescu. Biletul costă 100 de euro, capacitatea clubului este de 90 de locuri, iar fondurile strânse vor completa bugetul necesar pentru finalizarea construcţiei Adăpostului de noapte. Cei care doresc pot face donaţii în produse.

×
Subiecte în articol: arte