x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Pâine cu zahăr

de Mihaela Ionescu    |    16 Apr 2009   •   00:00
Pâine cu zahăr

Produsul "minipâini cu lapte" Kuhnen Meister au în compoziţie o cantitate mare de zahăr rafinat, stresând pancreasul endocrin, care va fi nevoit să secrete o cantite mare de insulină într-un timp scurt.

Profesorul doctor Gheorghe Mencinicopschi atrage atenţia că minipâinile au grăsimi vegetale într-o pondere mare, ceea ce face ca produsul analizat să fie dezechilibat nutriţional. În urma analizei informaţiilor înscrise pe etichetă, specialistul ne spune că produsul analizat nu este recomandat supraponderalilor şi obezilor sensibili la aditivii alimentari utilizaţi. Produsul le este interzis suferinzilor de celiachie.

Ingrediente
Făină de grâu, zahăr, grăsimi vegetale, ouă, drojdie, lapte praf degresat 2%, apă, sare, arome, emulsifianţi: mono şi digliceride ale acizilor graşi şi esteri ai acidului mono şi diacetil tartric cu mono şi digliceridele acizilor graşi E472, conservanţi propionat de calciu E282 şi acid sorbic E200. Colorant betacaroten E160.

Valori nutriţionale/100 g: valoare energetică 1486 kJ/353 kcal, proteine 8,2 g, carbohidraţi 53 g, lipide 12 g.

×
Subiecte în articol: bun de consum