x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sorin Oancea şi-a încheiat mandatul de Director General la Antena 3. Conducerea Antenei 3 va fi asigurată de Mihai Gâdea

Sorin Oancea şi-a încheiat mandatul de Director General la Antena 3. Conducerea Antenei 3 va fi asigurată de Mihai Gâdea

13 Mai 2010   •   00:00

După şase ani de performanţă, Sorin Oancea îşi încheie mandatul de Director General la Antena 3, păstrând poziţia de acţionar (25%) şi preşedinte al Consiliului de Administraţie. Sub mandatul său, Antena 3 a devenit una dintre cele mai apreciate televiziuni din România, reuşind, pe lângă creşterea spectaculoasă de audienţă, să fie şi unul dintre cele mai profitabile produse ale Intact Media Group.

Conducerea Antenei 3 va fi asigurată în continuare de Mihai Gâdea, în calitate de Director General. Sorin Oancea va prelua de la 1 iunie funcţia de vicepreşedinte al Grivco Group. Din această poziţie, Sorin Oancea se va ocupa de câteva proiecte strategice pentru businessul de media al grupului, care i-au fost încredinţate tocmai datorită calităţilor manageriale dovedite din plin în ultimii ani. Într-o primă etapă, Sorin Oancea va coordona proiectul de reformatare şi relansare a posturilor de televiziune Euforia TV şi Antena 2.

Sorin Oancea are o experienţă de aproape 20 de ani în mass-media din România, la finalul anului 1997 preluând conducerea companiei Antena 1 SA din poziţia de director general şi administrator unic. În această perioadă, Antena 1 şi-a extins reţeaua naţională, a lansat formate noi de programe, a impus vedete de televiziune. De asemenea, Antena 1 şi-a construit un segment publicistic foarte puternic, cu un jurnal de ştiri credibil şi un talk-show foarte popular.

În anul 2005, lui Sorin Oancea îi este încredinţat proiectul televiziunii de ştiri a Grupului INTACT. Antena 3 se lansează în acest an ca o televiziune de ştiri şi actualităţi şi reuşeşte să se impună în câţiva ani ca un reper de profesionalism şi influenţă.

×
Subiecte în articol: mass-media