x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dorin Cocoş, soţul ministrului Elena Udrea, filmat alături de un interlop căutat de Poliţia Capitalei

Dorin Cocoş, soţul ministrului Elena Udrea, filmat alături de un interlop căutat de Poliţia Capitalei

29 Mar 2010   •   00:00
Dorin Cocoş, soţul ministrului Elena Udrea, filmat alături de un interlop căutat de Poliţia Capitalei

Emisiunea Sinteza Zilei a prezentat un material video în care Dorin Cocoş, soţul Elenei Udrea, apare în  compania mai multor interlopi căutaţi de poliţia Capitale.

Imaginile, realizate la o nuntă, în anul 2008, îl surprind pe Dorin Cocoş alături de Romeo Ursu, supranumit Boenică, pe al cărui nume a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru înşelăciune.

Boenică este partener de afaceri cu Gigi Boieru, capul aşa-zisei mafii imobiliare. Înainte de a fi arestaţi, cei doi au pus mâna pe trei terenuri valoroase din Capitală pe care au încercat să le vândă cu ajutorul unor angajaţi ai primăriilor din Bucureşti.

În octombrie 2008, Boenică a profitat de câteva ore de libertate de la tribunal şi a reuşit să fugă. În prezent, acesta este dat în consemn la frontieră.
Semnalmentele lui Romeo Ursu, supranumit Boenică, au fost făcute publice de Poliţia Capitalei. Acesta are 40 de ani, 1,70 m înălţime, aproximativ 120 de kilograme şi poartă ochelari de vedere.

0-117086-untitled1.jpg

Soţul Elenei Udrea, Dorin Cocoş, nu a dorit să intre în legătură telefonică cu Sinteza Zilei pentru a explica prezenţa sa la evenimentul organizat de interlopii căutaţi de poliţie.

×
Subiecte în articol: observator