x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tulcea: Patru morţi şi 40 de răniţi, după ce un autobuz a căzut de pe un dig

Tulcea: Patru morţi şi 40 de răniţi, după ce un autobuz a căzut de pe un dig

de Mara Raducanu    |    30 Sep 2010   •   00:00
Tulcea: Patru morţi şi 40 de răniţi, după ce un autobuz a căzut de pe un dig
Sursa foto: /Realitatea.net

Patru persoane au murit joi-di­mineaţă la Tulcea, iar alte zeci au fost rănite după ce un autobuz s-a răsturnat de pe un dig care face legătura cu zona industrială a ora­şului.



Autobuzul implicat în ac­ci­dentul de la Tulcea, în urma căruia patru persoane au murit şi alte 57 au fost spitalizate, s-a răsturnat după ce digul pe care circula s-a surpat, a de­clar­at ieri şeful Inspectoratului Teri­torial de Muncă (ITM) Tulcea, Izet Ali. Acesta a mai spus că autobuzul aparţine firmei Marcel Prestcom din Tulcea şi transporta spre locul de muncă salariaţi din judeţ ai fabricii Textile Gel & Co. Rom SA Tulcea. Trei persoane rănite în accidentul de la Tulcea, printre care şi o femeie în stare foarte gravă şi o gravidă, au fost aduse cu un elicop­ter al Ministerului de Interne la spitale din Bucureşti. Lucian Diniţă, Şe­ful Direcţiei Poliţiei Rutiere, a declarat că drumul pe care a avut loc accidentul din Tulcea este impracticabil şi nu este semnalizat, fiind folosit doar ocazional de pescari, însă şoferul auto­buzului şi pasagerii au ales să circule pe el, pentru că se ajungea mai repede la destinaţie.

Diniţă a precizat că drumul res­pec­tiv aparţine unei societăţi co­merciale, iar administratorul firmei avea obligaţia să-l semnalizeze dacă era închis.

×
Subiecte în articol: observator