x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Eurodeputat român: Viktor Orban nu ratează nicio ocazie pentru a-și afișa servilismul față de Putin

Eurodeputat român: Viktor Orban nu ratează nicio ocazie pentru a-și afișa servilismul față de Putin

21 Iun 2022   •   11:30
Eurodeputat român: Viktor Orban nu ratează nicio ocazie pentru a-și afișa servilismul față de Putin

Orban nu ratează nicio ocazie pentru a-și afișa „servilismul față de Putin”, afirmă eurodeputatul Eugen Tomac: „Să impui condiții nerealiste pentru acordarea R. Moldova și Ucrainei a statutului de candidat la UE arată cât de mult urăști proiectul european pe care îl și subminezi din interior”.

„Orban nu ratează nicio ocazie pentru a-și afișa servilismul față de Putin. Să vii cu doar trei zile înainte de ședința decisivă a Consiliul European și să impui condiții nerealiste pentru acordarea R. Moldova și Ucrainei a statutului de candidat la Uniunea Europeană arată cât de mult urăști proiectul european pe care îl și subminezi din interior”, scrie pe Facebook liderul PMP, Eugen Tomac.

El afirmă că, la Kremlin, probabil, lui Victor Orban „i se pregătește o mare decorație pentru acest rol jucat tot mai activ”.

„Faptul că autoritățile de la Budapesta anunță că susțin oferirea perspectivei europene pentru R. Moldova și Ucraina doar la pachet cu Bosnia și Herțegovina, dar și Georgia, este dovada cea mai clară că guvernul maghiar este mai aproape de realitatea proiectată de Moscova decât cea văzută de restul Europei”, conchide Tomac.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Viktor Orban