x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe EXORCIZARE în Franţa: O tânară "posedată de Diavol", CRUCIFICATĂ de mai mulţi sectanţi adventişti

EXORCIZARE în Franţa: O tânară "posedată de Diavol", CRUCIFICATĂ de mai mulţi sectanţi adventişti

09 Oct 2013   •   11:23

O adolescentă despre care mai mulţi adventişti de Ziua a Şaptea susţineau că este posedată de diavol a fost suspusă unei exorcizări, fiind crucificată de patru sectanţi extremişti, scrie Daily Mail. Tânăra de 19 ani a fost răpită, torturată şi legată pe cruce precum Iisus, fiind ţinută în aceeaşi poziţie timp de o săptămână.

Cei care au recurs la acest gest extrem sunt trei bărbaţi şi o femeie, care fac parte din mişcarea religioasă Adventistă de Ziua a Şaptea. În timpul celor şapte zile, Antoinette a fost bătută şi înfometată, primind doar ulei şi apă pentru a rămâne în viaţă.

Tânăra a fost găsită în stare gravă, într-o casă din suburbia pariziană Grigny.

Potrivit avocatului fetei, printre cei patru agresori se regăseşte şi fostul prieten al victimei, Eric Deron. Acesta credea ca prietena sa este posedată şi că se află într-o misiune divină de a scoate diavolul din ea.

"Pentru ei, fata era posedată, de asta nu au chemat un doctor. Doctorul este chemat când cineva este bolnav, când cineva este posedat îl exorcizezi", a spus avocatul.

Cei patru neagă acuzaţiile şi susţin că victima a fost de acord cu exorcismul.

Un purtător de cuvânt al cultului religios a declarat că toţi cei implicaţi în acest caz fuseseră excluşi din biserică înainte de incident.


×