x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident mortal în Vinerea Mare. Un tânăr și-a pierdut viața, iar alte patru persoane au fost rănite, în Hunedoara

Accident mortal în Vinerea Mare. Un tânăr și-a pierdut viața, iar alte patru persoane au fost rănite, în Hunedoara

de Redacția Jurnalul    |    03 Mai 2024   •   19:20
Accident mortal în Vinerea Mare. Un tânăr și-a pierdut viața, iar alte patru persoane au fost rănite, în Hunedoara
Sursa foto: Foto: IPJ Hunedoara

Un tânăr a murit, iar alte trei persoane au fost rănite, după ce un șofer băut a intrat, vineri după-amiaza, cu mașina într-un parapete pe raza localității Băița, județul Hunedoara.

Polițiștii din Deva au fost sesizați, prin apel la 112, vineri după-amiaza, cu privire la faptul că pe raza localității Băița a avut loc un accident rutier.

Poliţiştii au constatat că un tânăr de 23 de ani în timp ce conducea un autoturism pe DJ 700A, pe raza localității Băița, în condiții care vor fi stabilite ulterior, a pierdut controlul direcţiei și a intrat într-un parapete de protecție.

În urma accidentului, a rezultat decesul unui tânăr de 21 ani și rănirea altor trei persoane.

ISU Hunedoara anunță că un bărbat în vârstă de 27 de ani și un minor în vârstă de 16 de ani au fost transportați la spital. „Celelalte două persoane implicate în eveniment au fost evaluate de către echipajele medicale la locul intervenției și nu a fost necesar transportul acestora la o unitate spitalicească”, arată pompierii.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, transmite IPJ Hunedoara.

Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: accident tânăr parapete