x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Traficul de droguri înflorește la Cluj. 26 kg de cannabis și 18 kg de 3-CMC, găsite ascunse într-o mașină

Traficul de droguri înflorește la Cluj. 26 kg de cannabis și 18 kg de 3-CMC, găsite ascunse într-o mașină

de Redacția Jurnalul    |    08 Apr 2023   •   14:40
Traficul de droguri înflorește la Cluj. 26 kg de cannabis și 18 kg de 3-CMC, găsite ascunse într-o mașină

Trei persoane au fost arestate preventiv într-un dosar de trafic de droguri instrumentat de polițiștii și procurorii DIICOT din Cluj. În timpul anchetei, vineri, într-o mașină au fost descoperite 26 kg de cannabis și 18 kg de substanțe susceptibile să producă efecte psihoactive (3CMC).

Polițiștii BCCO și procurorii DIICOT Cluj au documentat activitatea infracțională a trei persoane, bănuite de trafic de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În cauză, s-a reținut faptul că, începând cu vara anului 2022, cei trei bănuiți ar fi procurat, manipulat, stocat și distribuit droguri de risc și substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive, mai multor consumatori din județul Cluj.

Joi, unul dintre suspecți a fost prins în flagrant delict după ce ar fi comercializat aproximativ 800 de grame de substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive (3-CMC). Acesta este cercetat și pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce.

Polițiștii și procurorii au făcut în acest caz 8 percheziții domiciliare, în urma cărora au confiscat 1,7 kg de cannabis, 342.650 de lei, 4.165 de euro, precum și alte bunuri de interes în cauză.

Vineri, în continuarea cercetărilor, polițiștii au identificat un autoturism cu privire la care exista bănuiala rezonabilă că ar avea depozitate substanțe interzise. În interiorul acestuia au fost descoperite și ridicate 26 kg de cannabis și 18 kg de substanțe susceptibile să producă efecte psihoactive (3CMC).

Trei bărbați cu vârste cuprinse între 24 și 38 de ani au fost reținuți și ulterior arestați preventiv.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: droguri cluj