x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Imagini incredibile la Timișoara! Bătaie sângeroasă între taximetriști și șoferii Uber

Imagini incredibile la Timișoara! Bătaie sângeroasă între taximetriști și șoferii Uber

28 Ian 2018   •   15:30
Imagini incredibile la Timișoara! Bătaie sângeroasă între taximetriști și șoferii Uber

Zeci de taximetriști și șoferi Uber s-au luat la bătaie, noaptea trecută, pe străzile din Timișoara. Mascații au intervenit pentru stoparea violențelor.Totul a început în parcarea unui mall din oraș, acolo unde un taximetrist a fost bătut de cinci șoferi de la Uber. Taximetristul bătut a cerut ajutor prin stație, iar la fața locului au ajuns câteva zeci de taximetriști care au reușit să prindă trei dintre șoferii de la Uber.

Încolțiți, șoferii Uber au sunat la 112 și au cerut ajutorul Poliției.

 

"În noaptea de 27 spre 28 ianuarie 2018 polițiștii au fost sesizați prin SNUAU 112 de către mai multe persoane cu privire la faptul că în parcarea unui mall de pe raza municipiului Timișoara mai multe persoane ar fi fost agresate de către taximetriști. La fața locului s-a intervenit de urgență cu mai multe echipaje cât și luptători din cadrul SAS, mai multe persoane fiind conduse la sediul poliției pentru audieri. Polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice și efectuează cercetări în vederea stabiliri cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului", a declarat Ionuț Sîrbu, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș.

După scandalul de la mall, taximetriștii au pornit spre casa primarului Nicolae Robu, claxonând continuu pe drumul către locuința edilului.

Polițiștii și jandarmii au fost pe străzi întreaga noapte pentru a preveni și alte bătăi între taximetriști și șoferii Uber.

În total, 12 persoane au fost conduse la sediul Poliției pentru audieri, iar cel mai probabil, polițiștii au deschis un dosar penal pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.Observator.tv

×
Subiecte în articol: bataie taximetristi timisoara