x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Noi amenzi pe plaja din Tuzla. Spectacol ilegal cu zeci de participanți

Noi amenzi pe plaja din Tuzla. Spectacol ilegal cu zeci de participanți

28 Iun 2020   •   14:30
Noi amenzi pe plaja din Tuzla. Spectacol ilegal cu zeci de participanți

Un spectacol de muzică mixată de un DJ pe o plajă din Tuzla a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică fără respectarea prevederilor legale de prevenire a răspândirii noului coronavirus.

 

Inspectoratul Județean de Jandarmi Constanța anunță că au dat amenzi de peste 20.000 lei.

Jandarmii constănţeni au verificat zona plajei din comuna Tuzla cum se respectă măsurile pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Aceștia au constatat că mai multe persoane participă la un spectacol de muzică mixată de un DJ, nerespectând prevederile legale impuse în timpul epidemiei.

Organizatorul evenimentului a fost amendat cu 4.000 de lei, iar cei 32 de participanţi cu amenzi în valoare totală de 18.500 lei.

Și polițiștii din cadrul IPJ Constanța au aplicat patru amenzi în urma unor razii pe raza orașului Constanța unor persoane care au participat la activități în spațiul public/privat/închis. Au mai fost date șapte amenzi pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală și alte 29 de sancțiuni.

Au fost verificate 111 societăți comerciale, dintre care șapte au fost identificate că nu respectă măsurile de diminuare a impactului riscurilor de răspândire a virusrului Sars –CoV-2.

 

×
Subiecte în articol: plaja Tuzla