x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie în județul Vâlcea: Doi frați de 17 și 21 de ani au murit înecați într-o baltă din apropierea râului Olt

Tragedie în județul Vâlcea: Doi frați de 17 și 21 de ani au murit înecați într-o baltă din apropierea râului Olt

21 Mai 2022   •   17:46
Tragedie în județul Vâlcea: Doi frați de 17 și 21 de ani au murit înecați într-o baltă din apropierea râului Olt

Update: Doi fraţi de 17 şi 21 de ani au murit înecaţi sâmbătă după-amiază, într-o baltă adâncă de patru metri. Tragedia a avut loc lângă lacul de acumulare de pe râul Olt, din Ioneşti, unde cei doi merseseră la scăldat, a anunţat ISU Vâlcea.

Potrivit sursei citate, cei doi au fost găsiţi şi scoşi la mal într-un timp relativ scurt, după ce echipele de salvatori au ajuns la faţa locului, iar paramedicii au încercat zeci de minute să-i resusciteze.

Sire initiala: Doi tineri de 17 și 21 de ani au căzut, sâmbătă după-amiază, într-o baltă adâncă de 4 metri, într-o localitate din Vâlcea. Unul a fost găsit și este resuscitat.

Mai multe echipaje din cadrul ISU Vâlcea intervin în localitatea Ionești pentru salvarea a doi tineri de 17 și 21 ani care au căzut într-o baltă situată în apropierea râului Olt și a lacului de acumulare.

Au fost alertați și scafandrii din cadrul ISU Olt, cei de la ISU Vâlcea aflându-se într-o misiune similară în județul Argeș.

Forțele de intervenție au ajuns la locul intervenției și au constatat că cei doi băieți au căzut într-o baltă excavată, cu o suprafață de cca 1000 mp și o adâncime de cca 4 m, care nu are circuit deschis cu râul Olt.

Tânărul de 17 ani a fost găsit, scos din apă și la această oră este resuscitat, conform ISU.

(sursa: Mediafax)

×