x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Dosar penal în cazul fetiței lăsate în viscol, în cărucior, în fața unei săli de jocuri de noroc

Dosar penal în cazul fetiței lăsate în viscol, în cărucior, în fața unei săli de jocuri de noroc

18 Ian 2022   •   16:43
Dosar penal în cazul fetiței lăsate în viscol, în cărucior, în fața unei săli de jocuri de noroc
Sursa foto: Victor Stroe

UPDATE: Polițiștii din Bacău au deschis dosar penal în cazul fetiței de un 1 an și 3 luni lăsate nesupravegheată în cărucior, în viscol, în fața unei săli de jocuri de noroc.

Direcția Județeană pentru Protecția Copilului Bacău a fost sesizată în acest caz.

Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Bacău s-au sesizat din oficiu după ce imaginile video au apărut în spațiul public.

În imagini se vede cum un cărucior în care se afla o fetiță de 1 an și 3 luni a fost lăsat, luni seara, în bătaia vântului, în fața unei săli de păcănele. Mama copilei a intrat în sală, iar căruciorul a fost dus de vânt foarte aproape de stradă, moment în care un bărbat iese și îl prinde.

„Din primele verificări, s-a stabilit că, o tânără de 21 de ani, din mun. Bacău, ar fi intrat în sala de jocuri, în seara zilei de 17 ianuarie, unde s-ar fi aflat și soțul acesteia, lăsând-o nesupravegheată în cărucior, pe fiica lor, o minoră de un an și 3 luni”, au transmis, marți, reprezentanții Poliției Bacău.

A fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului și a fost sesizată și DGASPC Bacău.Polițiștii continuă verificările în acest caz, pentru a stabili cu exactitate a situației, iar în funcție de rezultat, se vor lua măsurile legale.

Stire initiala:Un cărucior în care se afla o fetiță de aproximativ un an a fost lăsat, luni seara, în bătaia vântului, în fața unei săli de păcănele. Mama micutei a intrat în sală, iar căruciorul a fost dus de vânt foarte aproape de stradă.

Pe imagini apare o tânără care lasă căruciorul în fața unei săli de păcănele și intră. Căruciorul pornește la vale, fiind dus de vânt foarte aproape de stradă, moment în care un bărbat iese și îl prinde.

Polițiștii din Bacău s-au sesizat din oficiu cu privire la imaginile în care apare o persoană care lasă nesupravegheat un cărucior în care se bănuia că ar fi fost un copil, în fața unei săli de jocuri din localitate.

Din primele verificări, s-a stabilit că o tânără de 21 de ani, din orașul Bacău, ar fi intrat în sala de jocuri, luni seara, unde s-ar fi aflat și soțul acesteia, lăsând-o nesupravegheată în cărucior, pe fiica lor, o minoră de un an și 3 luni:

 

Isi lasa copilul in carut, in fata unei sali de jocuri, iar vantul il impinge in strada

 

 

×