x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Alexandru Arșinel, despre Nicușor Dan: Mă deranjează mai mult că m-a tratat total... ca pe tovarășul NIMENI

Alexandru Arșinel, despre Nicușor Dan: Mă deranjează mai mult că m-a tratat total... ca pe tovarășul NIMENI

29 Ian 2022   •   10:20
Alexandru Arșinel, despre Nicușor Dan: Mă deranjează mai mult că m-a tratat total... ca pe tovarășul NIMENI
Sursa foto: Hepta/Hepta

După ce primarul general Nicușor Dan a refuzat să-i mai prelungească contractul lui Alexandru Arșinel pentru funcția de consilier artistic la Teatrul Constantin Tănase, actorul a spus că el nu ar fi îndrăznit să iasă în stradă și să protesteze la adresa „domnului primar”.

„Peste o săptămână joc într-un spectacol montat de mine "Hai România". Vă mulțumesc că m-ați băgat în seamă. Eu nu aş fi îndrăznit să ies în stradă şi să protestez la adresa domnului primar, Nicuşor Dan. Îmi pare rău.

Într-un fel am rămas singur fără Stela. 40 de ani împreună în continuu îmi e foarte greu să revin la o oarecare normalitate. Iar cu Vasile Muraru directorul teatrului mă înțeleg şi mă ajută şi el să mai apar din când în când.

Mă deranjează mai mult că m-a tratat total... nu vreau să spun cuvântul...ca pe tovarășul NIMENI. De jucat o să mai joc. Vasile are grijă, publicul, de asemenea. De când a murit Stela s-a produs un mare gol în suflet şi nu îmi e ușor", a spus Alexandru Arşinel în cadrul emisiunii Exces de putere de la Antena 3.

 

La sfârşitul lui 2021, marele actor, Alexandru Arşinel a suferit operaţie pe cord deschis. 

Originar din Suceava, marele artist a reușit să se impună pe scena teatrului românesc de-a lungul anilor. A urmat Facultatea de Teatru din București, la îndrumarea mamei sale. Ulterior, el a prezentat la TVR un spectacol televizat, regizat de Valeriu Lazarov. Peste 60 de ani a jucat pe scena Teatrului Tănase. A realizat un cuplu de succes alături de regretata Stela Popescu, care a murit pe 23 noiembrie 2017. 

 

Alexandru Arşinel, după ce a fost umilit de Nicuşor Dan: M-a tratat ca pe tovarăşul nimeni

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan alexandru arsinel