x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bercea Mondial rămâne în arest

Bercea Mondial rămâne în arest

09 Mar 2011   •   11:10
Bercea Mondial rămâne în arest

155462-.jpgMagistraţii Curţii de Apel Craiova au respins astăzi cererea lui Bercea Mondial de a fi eliberat din arest. Sandu Anghel, arestat pentru tentativă de omor, le-a spus magistraţilor care au judecat recursul acestuia faţă de decizia Tribunalului Olt de respingere a cererii de eliberare provizorie, că are un copil bolnav de SIDA şi alţi nouă minori în îngrijire.

Bercea Mondial, a fost audiat, în această dimineaţă, de magistraţii Curţii de Apel Craiova, unde s-a judecat recursul formulat de acesta la decizia Tribunalului Olt prin care a fost respinsă cererea de eliberare provizorie sub control judiciar a cunoscutului interlop din Olt.

În faţa Curţii de Apel Craiova s-au strâns peste 20 de membri ai familiei lui Bercea Mondial care au fost supravegheaţi de zeci de forţe de ordine pentru prevenirea oricărui incident, potrivit Agerpres.

Bercea Mondial a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, pe data de 20 februarie, el fiind acuzat de tentativă de omor calificat, ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Bercea a fost reclamat de nepotul său, Ionuţ Anghel, zis Mercedes, în vârstă de 17 ani, care a fost lovit cu un cuţit în spate, în urmă cu două săptămâni, incidentul petrecându-se într-un bar din oraşul Drăgăneşti. Pentru că s-a sustras cercetării timp de două zile, Bercea a fost dat în consemn la frontieră timp de aproape două zile şi a fost reţinut pe 19 februarie, în sectorul 5 din Bucureşti.

×