x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mai multe femei abuzate de un rapper faimos au dezvăluit în ce fel erau tratate

Mai multe femei abuzate de un rapper faimos au dezvăluit în ce fel erau tratate

23 Ian 2019   •   21:25
Mai multe femei abuzate de un rapper faimos au dezvăluit în ce fel erau tratate

Timp de doi ani, Asante McGee a fost iubita superstar-ului R. Kelly, conform BBC. În vara lui 2016, ea a trăit în casa sa din Georgia. Acolo mai erau și alte femei, descoperise ea, iar regulile erau foarte stricte.

Ea povestește că doar atunci când era în camera sa, singură, putea suna acasă pentru a vorbi cu copiii săi. Robert, așa cum îi spunea ea, nu le lăsa pe fete să aibă telefoane și să contacteze lumea exterioară.

Când l-a întâlnit, povestește Asante, el nu a cucerit-o cu cine romantice. Era mai degrabă un băiat amuzant și călduros. Făceau lucruri normale, o ducea la cumpărături și găteau împreună.

Însă, în 2014, în timpul unei conversații scrise, și-a dat seama că lucrurile nu mergeau bine. Tocmai începuseră relația, iar ea îl lumea Rob. Atunci, el a răspuns: „Nu, mai bine spune-mi doar Daddy”.

Cei doi s-au cunoscut în 2014, în februarie, când, după un concert de-ale sale, s-au dus împreună în camera de hotel și au întreținut prima oară relații sexuale.

„Chiar dacă eram într-o relație, el a mărturisit că se mai culca și cu alte femei. Faptul că mi-a spus că se întâlnea și cu altele m-a făcut să cred că încearcă să fie cât mai onest cu mine, așa că am acceptat și am rămas într-o relație”.

Primii doi ani au fost excelenți pentru cei doi, se vedeau mai rar, dar le mergea bine, spune ea. În martie 2016, el a adus-o la Chicago, dar nu a auzit de el două zile. Mai apoi, el a trimis pe cineva să o ia și să o ducă la studioul la care înregistra.

„Am fost încuiată într-o dubă de la 11 dimineața până la 8 seara. Când am fost eliberată, am aflat că R. Kelly dădea o petrecere în studio de parcă nimic nu se întâmplase. Se comporta complet normal, dar la câteva luni, mi-am dat seama că încuiatul a fost un test. El îmi testa limitele și îmi juca feste minții”.

„După ce m-am mutat la el, m-a abuzat și intimidat. Nu, nu m-a violat, dar m-a pus să iau parte la sex cu alte persoane chiar dacă i-am zis că nu mă simt bine”.

„Cea mai mare tensiune a fost cauzată de antrenoarea lui. Rolul ei era să mă antreneze pe mine și pe alte fete pentru a-l satisface sexual pe Robert. Ei au spus că fac sex de 16 ani, de când ea avea 14 ani.”

O mulțime de femei care au fost abuzate de către R. Kelly s-au reunit, fapt ce a întors opinia publică împotriva rapper-ului.

×
Subiecte în articol: rapper r kelly viol sexual