x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator VACANŢA DE 1 MAI ŞI PAŞTE: Traficul rutier, monitorizat de peste 1.500 de poliţişti şi 298 de radare

VACANŢA DE 1 MAI ŞI PAŞTE: Traficul rutier, monitorizat de peste 1.500 de poliţişti şi 298 de radare

01 Mai 2013   •   09:58
VACANŢA DE 1 MAI ŞI PAŞTE: Traficul rutier, monitorizat de peste 1.500 de poliţişti şi 298 de radare

Peste 1.500 de poliţişti de la Rutieră şi 298 de aparate radar vor monitoriza zilnic traficul pe 394 de drumuri naţionale şi europene, în perioada mini-vacanţei dintre 1 şi 6 mai, informează Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR), citat de Mediafax.

Odată cu începerea mini-vacanţei de 1 Mai şi Paşti, se anticipează un trafic intens, în special pe principalele artere care leagă Capitala de staţiunile turistice montane şi de pe litoral, potrivit sursei citate.

În acest context, miercuri, până la ora 15.00, traficul rutier de pe Autostrada Soarelui este supravegheat şi din aer, cu ajutorul unui elicopter.

Până în 6 mai, poliţiştii rutieri vor desfăşura misiuni de patrulare pe arterele spre litoral, pentru fluidizarea traficului.

Poliţiştii vor fi prezenţi şi pe drumurile naţionale ce leagă staţiunile turistice de marile oraşe, pe autostrăzile A1, A2 şi A3 (tronsonul Bucureşti - Ploieşti), sectoarele de drum dinspre punctele de trecere a frontierei, precum şi pe traseele de acces spre aceste zone pentru asigurarea fluenţei traficului, combaterea excesului de viteză, prevenirea accidentelor şi ambuteiajelor rutiere, fluidizarea şi controlul circulaţiei, se mai precizează într-un comunicat de miercuri al IGPR.

×