x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică VIDEO Florin Cîțu cheamă la negocieri USR PLUS. Ce condiții are premierul

VIDEO Florin Cîțu cheamă la negocieri USR PLUS. Ce condiții are premierul

26 Sep 2021   •   13:07
VIDEO Florin Cîțu cheamă la negocieri USR PLUS. Ce condiții are premierul
Sursa foto: Sursa: PNL

Noul președinte PNL, Florin Cîțu, cheamă la negocieri USR PLUS pentru obținerea majorității necesare pentru formarea guvernului și susținerea acestuia în Parlament. 

"Nu vom putea să ştim clar cu cine să discutăm, că nu ştim clar, dar îi aşteptăm. Dacă, după aceea, noua conducere nu va mai sta în alianţă cu AUR şi PSD, putem să discutăm. Dacă rămân în alianţă cu AUR şi PSD, asta este", a spus acesta la Consiliul Naţional al PNL.

 


 

Despre remanierea guvernamentală și rediscutarea portofoliilor, în cazul în care USR PLUS revine la guvernare, premierul a făcut mai multe precizări. 

"Întâi, USR trebuie să scape de alianţa cu PSD şi AUR, după aceea trebuie să vină la masă cu noi. Dacă vorbiţi de o discuţie mai amplă, putem să discutăm şi în partid, dar deocamdată nu sunt aceste discuţii. În acest moment, noi guvernăm în situaţia în care suntem, noi guvernăm cu aceşti miniştri interimari, sunt proiectele pe care le avem în programul de guvernare, cu care mergem mai departe. Unele dintre ele au fost accelerate, altele au fost întârziate până acum. Le accelerăm, mergem mai departe. Vom vedea, după ce decid cei de la USR PLUS cine o să fie preşedinte, noua conducere, discutăm. Dacă noua conducere vrea să scape de AUR şi PSD...".

×
Subiecte în articol: pnl usr plus florin citu